Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 68 10
Γενική βαθμολογία

6.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

4.0
Εμφάνιση (σώμα)

6.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Συνάντηση με την Μυρτώ στα νότια κάποιο απόγευμα το προηγούμενο δεκαπενθήμερο.
Παρακολουθούσα το νήμα της αρκετό καιρό και μετά την επανεμφάνιση αποφάσισα να την τιμήσω. Γενικά είμαι fan της κατηγορίας των milf (λόγω ηλικίας?) και, παρόλο που δεν είμαι αντίστοιχα πολύ fan των γραμμωμένων/χτισμένων σε γυμναστήρια κορμιών αποφάσισα να προχωρήσω κυρίως από τον τρόπο της στο νήμα και από κάποιες κριτικές εδώ.
Πανεύκολη συνεννόηση στο viber με μερικά μηνύματα. Έφτασε λίγο νωρίτερα πολύ προσεγμένα ντυμένη με γκρι σακάκι/μινι φούστα και, φυσικά, ψηλοτάκουνα καθότι πολύ μινιόν. Λεπτό σώμα με μαύρισμα solarium παντού, φτιαγμένο υπερβολικά στήθος, μοσχομυριστή και γλυκομίλητη. Γρήγορη ετοιμασία στο μπάνιο και αλλαγή εμφάνισης σε σέξι μαύρα εσώρουχα.
Στα του αγώνα τώρα: τελικά δεν φτάνει η διάθεση και των δύο. Η Μυρτώ θέλει να ευχαριστήσει αλλά η «χημεία» παίζει πολύ ρόλο. Ίσως το πρόσωπο στο οποίο, όπως έχουν πει και άλλοι, οι αισθητικές επεμβάσεις με «χάλασαν», ίσως οι κουβέντες στην αρχή για να σπάσει ο πάγος που δεν με «ξεσήκωσαν», ίσως γιατί με «διάβασε» ότι ....δεν, ίσως γιατί και εγώ δεν της έκανα κλικ, τελικά δεν «απογειώθηκε» ποτέ η φάση. Δοκιμάσαμε λίγες στάσεις και τελικά τελείωσα γύρω στο μισάωρο. Πήγα να «χαλαστώ» όταν μετά το ντουσάκι ξεκίνησε να ντύνεται.. Μιας και δεν υπήρχε περίπτωση 2ου ημιχρόνου της ζήτησα να μου κάνει μασάζ στο οποίο συμφώνησε και αποδείχτηκε πολύ καλή έχοντας μαζί της και το κατάλληλο λάδι. Πιο καλή και από κάποιες που εργάζονται σε γραφεία μασάζ…
Σαν συμπέρασμα θα έλεγα ότι δεν είναι όλες για όλους, υπάρχουν και αυτές οι συναντήσεις και παρότι η Μυρτώ τηρεί όλα όσα πρέπει να έχει ένα call girl, απευθύνεται σε ειδικό κοινό.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
100€
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Island_boy
Ενεργό Μέλος
10
Πόντοι:
371
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 2 Ntaffy2, ErotasPeiratis, dorcel και 26 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Μαρτίου, 2026
Σωστή και έντιμη κριτική!
review reaction 1 hornyasfuck
08 Μαρτίου, 2026
Εγώ είμαι το ειδικό κοινό γιατί είμαι λάτρης του μασάζ. Κρίμα όμως που δεν δέχεται κατ'οικον και πρέπει να τρέχω στα νότια προάστια θα την είχα προτιμήσει περισσότερες φορές.
23 Μαρτίου, 2026
Τι εννοείς όταν γράφεις "ειδικό κοινό";
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3