Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.9 3 10
Call-Girls
21755
Γενική βαθμολογία
5.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
6.0
Γενική συμπεριφορά
5.0
Επικοινωνία
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
4.0
Καίτοι στα ελληνικά η σημασία του ουσιαστικού “φόλα” εξειδικεύτηκε και κατέληξε να δηλώνει τροφή ή δόλωμα στο οποίο έχει προστεθεί δηλητήριο με σκοπό τη θανάτωση ζώου, η λέξη φόλα προέρχεται από την ιταλική λέξη fola = απάτη, κόλπο, δόλος, τεχνάσμα. Πέρασε στα ελληνικά κυρίως την εποχή της Ενετοκρατίας και δυστυχώς έως τις μέρες μας.
Το γραφείο απαρτίζεται από καλούς επαγγελματίες όσον αφορά την συμπεριφορά και την οργάνωση.
Η συνάντηση έγινε σε AirBnB των βορείων προαστίων. Η καλή μέρα από το πρωι δηλαδή το βράδυ φαίνεται όταν επληροφορήθηκα ότι θα υπάρξει καθυστέρηση 60' τουλάχιστον (!) διότι ο οδηγός έπαθε λάστιχο. ΔΕΝ ετόλμησα να ρωτήσω εάν επρόκειτο για ελαττωματικό προφυλακτικό ή τροχός αυτοκινήτου.
Το κορίτσι - Τσέχα - κάποια στιγμή έφτασε, κλαμπίστικη εμφάνιση, Russian lips, βλεφαρίδα και ψεύτικη και (!) με μάσκαρα - έλεος - θα εντυπωσίαζε τίποτα εικοσάχρονα που πάνε στα κλαμπ να βαρέσουν μαλακία και να πάρουν μάτι.
Κατά τα λεγόμενά της ήταν "σπίτι" της, όμως ήρθε πεινασμένη - "πονάει η κοιλιά μου θέλω κάτι να φάω και να πιω" -
δεν τρώνε νηστικές μένουν; Ο γέροντας Dirty
έβαλε όλη του τη μαεστρία - τι διάολο τόσα Master Chef έχω δει - και κατάφερε να φτιάξει ένα σάντουιτς γαλοπούλα - τυρί και να ανοίξει
ένα λευκό κρασί. 15' έφυγαν έτσι
και άλλα ... 20' (!) στο ντους - normal μου λέει περιλαμβάνεται στο ... social. Πλυντήριο να βάζαμε λιγότερο χρόνο στο πλύσιμο θα κάναμε. Ειδοποίησα το γραφείο το οποίο έδωσε (μπράβο) 10-15' extension.
Βυζί ταλαιπωρημένο, πίπα τίποτα το ιδιαίτερο μηχανική, τρομπόνι φουλ φιλαρμονικής στη Deutsche Grammophon, αιδείο τόσο ανοιχτό μα τόσο ανοιχτό όπως στις κοπέλες που δουλεύουν στα μαζικής παραγωγής μπουρδέλα (gentleman's club - Chique!) στις Wenceslas Square και το Nové Město στο κέντρο της Πράγας.
Το πέος μου χαμένο στο σκοτεινό αχανές διάστημα - για μια στιγμή θυμίθηκα το Pigs in Space των Μάπετ - και βρέθηκα να κοιτάζω μία μελαχρινή φάτσα η οοία μασούσε τσίχλα - normal μου λέει!!!!
Αυτό ήταν, το χαμένο πέος μου Silver Alert, σε Mode αυτοπροστασίας συρικνώθηκε αντανακλαστικά.
Την έδιωξα με συνοπτκές διαδικασίες - πληρώνοντάς την - για να έχω πρόσωπο και μετέφερα στο γραφείο την εμπειρία.
εν ολίγοις πήγαμε άκλαυτοι 
Το γραφείο απαρτίζεται από καλούς επαγγελματίες όσον αφορά την συμπεριφορά και την οργάνωση.
Η συνάντηση έγινε σε AirBnB των βορείων προαστίων. Η καλή μέρα από το πρωι δηλαδή το βράδυ φαίνεται όταν επληροφορήθηκα ότι θα υπάρξει καθυστέρηση 60' τουλάχιστον (!) διότι ο οδηγός έπαθε λάστιχο. ΔΕΝ ετόλμησα να ρωτήσω εάν επρόκειτο για ελαττωματικό προφυλακτικό ή τροχός αυτοκινήτου.
Το κορίτσι - Τσέχα - κάποια στιγμή έφτασε, κλαμπίστικη εμφάνιση, Russian lips, βλεφαρίδα και ψεύτικη και (!) με μάσκαρα - έλεος - θα εντυπωσίαζε τίποτα εικοσάχρονα που πάνε στα κλαμπ να βαρέσουν μαλακία και να πάρουν μάτι.
Κατά τα λεγόμενά της ήταν "σπίτι" της, όμως ήρθε πεινασμένη - "πονάει η κοιλιά μου θέλω κάτι να φάω και να πιω" -
δεν τρώνε νηστικές μένουν; Ο γέροντας Dirty
έβαλε όλη του τη μαεστρία - τι διάολο τόσα Master Chef έχω δει - και κατάφερε να φτιάξει ένα σάντουιτς γαλοπούλα - τυρί και να ανοίξει
ένα λευκό κρασί. 15' έφυγαν έτσι
και άλλα ... 20' (!) στο ντους - normal μου λέει περιλαμβάνεται στο ... social. Πλυντήριο να βάζαμε λιγότερο χρόνο στο πλύσιμο θα κάναμε. Ειδοποίησα το γραφείο το οποίο έδωσε (μπράβο) 10-15' extension.Βυζί ταλαιπωρημένο, πίπα τίποτα το ιδιαίτερο μηχανική, τρομπόνι φουλ φιλαρμονικής στη Deutsche Grammophon, αιδείο τόσο ανοιχτό μα τόσο ανοιχτό όπως στις κοπέλες που δουλεύουν στα μαζικής παραγωγής μπουρδέλα (gentleman's club - Chique!) στις Wenceslas Square και το Nové Město στο κέντρο της Πράγας.
Το πέος μου χαμένο στο σκοτεινό αχανές διάστημα - για μια στιγμή θυμίθηκα το Pigs in Space των Μάπετ - και βρέθηκα να κοιτάζω μία μελαχρινή φάτσα η οοία μασούσε τσίχλα - normal μου λέει!!!!
Αυτό ήταν, το χαμένο πέος μου Silver Alert, σε Mode αυτοπροστασίας συρικνώθηκε αντανακλαστικά.
Την έδιωξα με συνοπτκές διαδικασίες - πληρώνοντάς την - για να έχω πρόσωπο και μετέφερα στο γραφείο την εμπειρία.
εν ολίγοις πήγαμε άκλαυτοι 
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν: