Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 8 10
Call-Girls 58780
Γενική βαθμολογία

2.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

5.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

1.0
Επικοινωνία

2.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

1.0
Σχέση αξίας/κόστους

1.0
Στις σχεδόν έξι δεκαετίες που συνευρίσκομαι με εκδιδόμενες, ήταν η πρώτη φορά που συνάντησα τόσο έκδηλη απαρέσκεια. Έχοντας πλήρη επίγνωση της εμφάνισης μου, αντιλαμβάνομαι πως το να συνευρεθεί κάποια με έναν κοντοστούπη, ξεδοντιάρη, εντελώς καραφλό, κακάσχημο γέρο, δεν είναι και το πιο ευτυχές ραντεβού που μπορεί να της τύχει. Πλην όμως, αν ήμουν ψηλός, καλοφτιαγμένος, με πλούσια κόμη και με ευειδές πρόσωπο, νέος, ίσως και να μην χρειαζόμουν την συνδρομή σεξεργατριών καθώς και την καταβολή αντίτιμου για να προβώ σε γενετήσιες πράξεις. Αυτό το δεύτερο βέβαια εικοτολογώ πως δεν το έβαλε στην εξίσωση η δεσποινίδα. Δεδομένης της συμπεριφοράς της, ίσως και να μην της πέρασε καθόλου από το μυαλό.

Θεωρώ εντελώς αδόκιμο να σας κουράσω με λεπτομέρειες μιας εντελώς ατυχούς συνεύρεσης. Το μόνο που θέλω να δηλώσω είναι πως αναγνωρίζω ότι ήταν λάθος μου που δεν έφυγα ευθύς αμέσως.

Πληροφορίες Συνάντησης

Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
The Saint*
Τιμημένος
93
Πόντοι:
40.655
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Telis Tipitelis, Dirty69, Άχθος Αρούρης και 56 άλλα μέλη

Σχόλια

21 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
05 Μαρτίου, 2026
Μακριά από πορνοσταρ και διάσημες. Είναι η απάτη του αιώνα.
review reaction 1 hornyasfuck, The Saint*, kwstasxal και 1 ακόμα μέλος
05 Μαρτίου, 2026
Δηλαδη συναδεφλε του ερωτα εκατσες και ολοκληρωσες το ραντεβου?
review reaction 1 hornyasfuck
05 Μαρτίου, 2026
Από νεογεννητο πηγαινεις στις πουτανες;Χαχαχα!Χαχαχα!
review reaction 3 hornyasfuck, blizardeye
05 Μαρτίου, 2026
Άγιε μου αν και είναι μάλλον προφανες ότι η κοπελιά είναι φόλα, με την πάντα εύστοχη κριτική σας,με γλιτώσατε σίγουρα από μια επική αποτυχία!
review reaction 1 hornyasfuck, The Saint*, blizardeye
05 Μαρτίου, 2026
Φευ , που θα ελεγε ενας γνωστός μας ..
review reaction 1 review reaction 3 hornyasfuck, The Saint*, blizardeye
05 Μαρτίου, 2026
ΡΕ, γκαβλωσες με τουτη τη παπινγκο; Ti πηρες; Money Mouth
review reaction 1 hornyasfuck
05 Μαρτίου, 2026
Ενώ τα καρτούν που τη γαμανε στις τσόντες είναι φωτομοντέλα. Πόσα λεφτά της έδωσες για να στο ξεπληρώσει έτσι; Να πεις οτι είναι και αυτή το κάτι άλλο... Ένα υποφερτό παρτσακλό είναι η συγκεκριμένη, έτσι όπως είναι σοβαρά δεν θα την έπαιρνε κανείς.
review reaction 1 hornyasfuck, The Saint*
05 Μαρτίου, 2026
Τα χρήματα όμως σαν "καλή" επαγγελματίας τα πήρε, φαντάζομαι, με χαρά. Ο όρος "καλή" επαγγελματίας εκτός από το δικαίωμα της πληρωμής της (δικαιούται να πληρωθεί για τις υπηρεσίες της), φέρει παράλληλα και την υποχρέωση της παροχής των αντίστοιχων υπηρεσιών. Αν πράγματι κύριε Άγιε δεν της αρέσατε ας αρνούνταν ευγενικά το ραντεβού. Ένας καλός επαγγελματίας, δεν είναι μόνον αυτός που κάνει καλά την δουλειά του, είναι κι αυτός ο οποίος ξέρει πότε να μην δεχτεί μια δουλειά! Από το ιστορικό της, τις φωτογραφίες της, τα βίντεό της και τις λοιπές κριτικές, δεν βλέπω γιατί κάποιος να την διαλέξει, αλλά ας όψεται.

Καλά γαμήσια!
johnm650
review reaction 1 hornyasfuck, Senteron, The Saint* και 2 άλλα μέλη
05 Μαρτίου, 2026
Σε μπουρδέλο με ένα 20άρικο, και υπό την προϋπόθεση ότι δεν θα μιλάει και ότι θα την γυρίσεις στα 4 να μη την βλέπεις, τρώγεται. Τώρα νομίζω είναι και κάπως προσβολή να λέμε πορνοστάρ όποια ανοίγει μια κάμερα και στέκεται γυμνή μπροστά της. Αλλά θα μου πεις εδώ έχουν βαφτίσει πορνοστάρ τη γυφτοτσαβάλεν πινέζα από το τικ τοκ που ούτε έχει παίξει σε τσόντα.
review reaction 1 hornyasfuck, The Saint*
05 Μαρτίου, 2026
Καλά τα λες . Έπρεπε να φύγεις.
review reaction 1 hornyasfuck, Senteron, The Saint*
21 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2 3