Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.8 12 10
Call-Girls
33647
Γενική βαθμολογία
4.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
2.0
Επικοινωνία
2.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
4.0
Είδα αρκετές κριτικές της κοπέλας και αποφάσισα να την συναντήσω....
Το πρώτο φάουλ ήταν ο χώρος της.... έφυγε από το παλιό και
πήγε στο άλλο το "μοντέρνο" αυτό με τα δωμάτια κουτιά ... με βαριά καρδιά πήγα....
με λίγο καθυστέρηση απο μεριάς της κοπέλας.... πήγα και περίμενα να στεγνώσει τα μαλλιά της.... ο χώρος 2Χ2....
η κοπέλα είπε δυο κουβέντες και μου έδωσε την πετσέτα για τα χέρια....
στο ντουζ έλειπε το τηλέφωνο και ήταν σαν να πλένομαι με το λάστιχο στην αυλή...

βγαίνω με την πετσέτα (σαν φύλλο συκιάς) ... η κοπέλα ξαπλωμένη μιλούσε με την μαμά Ρωσία ....
μόλις ξάπλωσα... ούτε κουβέντα... αν θέλω κάτι.... δυνατή μουσική που της ζήτησα ευγενικά να χαμηλώσει και με αγριοκοίταξε....
και στο ταβάνι μια συσκευή προβολής για αστρολόγους.... έψαχνα το νεφέλωμα του Ωρίωνα....

η κοπέλα είναι πολύ πιο αδύνατη από τις φωτογραφίες με μαύρο μαλλί...
έκανε αμέσως κίνηση για πίπα.... άρχισε κάτι να καταφέρνει... πολύ καλή η πίπα....
μόλις σηκώθηκε της ζητάω doggy .... και κάνει το θεϊκό.... βάζει μια χούφτα gel....
σαν να γαμούσα πηγάδι.... καμία αίσθηση.... μετά από 1-2 λεπτά άρχισε να μου πέφτει...
αυτή το κατάλαβε και ξαναπροσπάθησε.... πάλι τα κατάφερε....
αλλά και πάλι το πήδημα δεν είχε ουσία... πάλι τα ίδια...
της λέω να τελειώσω στα βυζιά σου.... και να φύγω....
Ντουζάκι με το λάστιχο κήπου και της αφήνω τα λεφτά....
μιλούσε στο τηλέφωνο... ούτε σημασία δεν μου έδωσε....
ΥΓ... Ίσως ήταν μια κακή της μέρα.... εγώ πάντως δεν πέρασα καλά .... εύχομαι να περνάτε όλοι καλά....
Το πρώτο φάουλ ήταν ο χώρος της.... έφυγε από το παλιό και
πήγε στο άλλο το "μοντέρνο" αυτό με τα δωμάτια κουτιά ... με βαριά καρδιά πήγα....
με λίγο καθυστέρηση απο μεριάς της κοπέλας.... πήγα και περίμενα να στεγνώσει τα μαλλιά της.... ο χώρος 2Χ2....
η κοπέλα είπε δυο κουβέντες και μου έδωσε την πετσέτα για τα χέρια....
στο ντουζ έλειπε το τηλέφωνο και ήταν σαν να πλένομαι με το λάστιχο στην αυλή...

βγαίνω με την πετσέτα (σαν φύλλο συκιάς) ... η κοπέλα ξαπλωμένη μιλούσε με την μαμά Ρωσία ....
μόλις ξάπλωσα... ούτε κουβέντα... αν θέλω κάτι.... δυνατή μουσική που της ζήτησα ευγενικά να χαμηλώσει και με αγριοκοίταξε....
και στο ταβάνι μια συσκευή προβολής για αστρολόγους.... έψαχνα το νεφέλωμα του Ωρίωνα....

η κοπέλα είναι πολύ πιο αδύνατη από τις φωτογραφίες με μαύρο μαλλί...
έκανε αμέσως κίνηση για πίπα.... άρχισε κάτι να καταφέρνει... πολύ καλή η πίπα....
μόλις σηκώθηκε της ζητάω doggy .... και κάνει το θεϊκό.... βάζει μια χούφτα gel....
σαν να γαμούσα πηγάδι.... καμία αίσθηση.... μετά από 1-2 λεπτά άρχισε να μου πέφτει...
αυτή το κατάλαβε και ξαναπροσπάθησε.... πάλι τα κατάφερε....
αλλά και πάλι το πήδημα δεν είχε ουσία... πάλι τα ίδια...
της λέω να τελειώσω στα βυζιά σου.... και να φύγω....
Ντουζάκι με το λάστιχο κήπου και της αφήνω τα λεφτά....
μιλούσε στο τηλέφωνο... ούτε σημασία δεν μου έδωσε....
ΥΓ... Ίσως ήταν μια κακή της μέρα.... εγώ πάντως δεν πέρασα καλά .... εύχομαι να περνάτε όλοι καλά....
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
30 λεπτά
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
100€
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού