Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 7 10
Γενική βαθμολογία

6.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

5.0
Γενική συμπεριφορά

6.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Χαιρετώ τους μύστες. Συνάντηση με την Αλίκη σε προηγούμενο τουρ, αλλά ποτέ δεν πάει χαμένη μια ετεροχρονισμένη κριτική, μιας και το γραφείο της πόλης μας, τις ανακυκλώνει συνέχεια. Υποδοχή με σατέν ρόμπα, ψηλοτάκουνα, κι από μέσα εσώρουχα. Κάπως περίεργα τα πρώτα λεπτά της υποδοχής, που θα αφήσω τα ρούχα μου, να βγάλω τα παπούτσια μου κατευθείαν, γιατί το δωμάτιο είναι μια τρύπα και ήθελε να το έχει συμμαζεμένο. Χαλαρή κουβεντούλα, πετσετούλα για ντουζάκι (όπου μου είπε να προσέξω τα νερά μη βγουν προς τα έξω) και ξεκινάει ο αγώνας.

Από εμφάνιση η κοπέλα ειναι πιο φουσκωμένη σε σχέση με τις φωτό, αν αρέσουν σε κάποιον οι τσουπωτές, ας πάνε. Πρόσωπο όπως των φωτό. Παίχτηκαν 2 γύροι στα οποία δεν έχω να θυμάμαι και πολλά. Καλή στην πίπα, στο σεξ κάπως μηχανικά το πήγαινε και χωρίς να αντέχει στις υψηλές στροφές. Δεν ανέβηκε από πάνω, καθώς όπως είπε την πονούσε η μέση της, αλλά και στα 4 δεν στηνόταν καλά. Πολύ καλή στα προκαταρκτικά, δέχτηκε περιποιήση, χωρίς δάχτυλο.
Εν κατακλείδι όχι κάτι το ιδιαίτερο, ίσα, ίσα για να φύγουν τα χοντρά ήταν η συγκεκριμένη. Καλό social, καθώς μιλάει καλά Αγγλικά και μπορείς να πεις και 2 κουβέντες παραπάνω. Φαίνεται κουλ τυπάκι γενικά. Αυτά!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σπουδαίος
30
Πόντοι:
2.411
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Johnny Red2, mallias20, John_282 και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Φεβρουαρίου, 2026
Με 150 σίγουρα φεύγουν τα χοντρά. Αν τις χαλάει γιατί το κάνουν;
review reaction 1 manosrazr, John_282, hornyasfuck
26 Φεβρουαρίου, 2026
Για να είναι τακτικά εδώ, μπορεί να έχει και μια στάνταρ πελατεία, που εκεί να δίνει μεγαλύτερη βάση. Και για τους υπόλοιπους, δεν την πολυενδιαφέρει, πάει τόσο, όσο.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2