Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 13 10
Γενική βαθμολογία

9.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Να πω κι εγώ την εμπειρία μου, σημερινή συνάντηση με την κοπέλα αφού το ραντεβού κλείστηκε αμέσως, μέσω viber με 2-3 μηνύματα. Στα του αγώνα τώρα ήρθε στο γνωστό χοτέλι του Μεταξιού, στην ώρα της ντυμένη πολύ όμορφα μέσα στα μαύρα. Πρώτη εντύπωση όμορφο πρόσωπο. Αφού βγάζει το παλτό που φορούσε, μου λέει να της κατεβάσω το φερμουάρ από το μαύρο φόρεμα, που φορούσε ένα σετ μαύρα εσώρουχα εμφανίστηκαν. Κορμί πολύ καλό με δυνατές βυζάρες, πάει για μπάνιο και βγαίνει με την πετσέτα την οποία πέταξε στο τραπέζι κι έρχεται στο κρεβάτι εγώ την κοιτούσα δεν έκανα τίποτα, ήθελα να δω τί θα κάνει γιατί έχω δει κάποιες άλλες , κοπέλες που δεν παίρνουν πρωτοβουλίες στο κρεβάτι και περιμένουν. Αμέσως έρχεται κοντά μου και μου βάζει τις βυζάρες της στο στόμα μου. Παίξε με τις ρόγες μου λέει εγώ είχα γίνει τούρμπο. Μετά από λίγο κατεβαίνει στον πούτσο μου τρομερό τσιμπούκι αλάνια τον έπαιρνε όλο μέσα μέχρι ρίζα. Ρούφαγε και τις μπάλες για κανένα 5λεπτό. Μετά παίρνει καπότα την βάζει, στον πούτσο μου κι ανεβαίνει από πάνω μού τρομερό ροντέο, για αρκετά λεπτά. Μετά σταματάει και μου στήνεται στα 4 έλα μου λέει. Αυτό ήταν. Για ποτέ βρέθηκα από πίσω της δεν κατάλαβα. Αντέχει το δυνατό γαμήσει πράγμα που έκανα για αρκετά λεπτά, με την κοπέλα να βγάζει χαμηλές κραυγές αυτό με άναψε, πιο πολύ και την κάρφωνα με δύναμη κάπου εκεί ήρθε και το τέλος στο στόμα της όπου της τα έριξα όλα ρουφώντας με μέχρι το μεδούλι. Συμπέρασμα για την Αφροδίτη έξυπνη γλυκιά και πολύ καλή στο κρεβάτι. Στο social επίσης πολύ καλή αφού κάθεται άνετα να κουβεντιάσεις αν υπάρχει χρονικό περιθώριο. Πέρασα ωραία και θα επιδιώξω μελλοντική συνάντηση μαζί της. Αυτά μάγκες εύχομαι σε όλους υγεία και να περνάμε καλά με τις κοριτσάρες πάντα με σεβασμό και ευγένεια για να μας έχουν πασάδες!Καπέλο

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 22, 2026
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Milanisti
Ανώτερος
40
Πόντοι:
6.236
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Johnny Red2, doc_lin, kostakis27 και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
22 Φεβρουαρίου, 2026
Που την θυμήθηκες αυτήν !! Δουλεύει ακόμα!!
f21
f21
22 Φεβρουαρίου, 2026
Νόμιζα είχε σταματήσει. Χρήσιμη η κριτική σου.
Ευχαριστούμε.
22 Φεβρουαρίου, 2026
@f21 Ναι δουλεύει ακόμη. Στειλ'της viber απαντάει
@Alexis_cool Δουλεύει κανονικά. Να'σαι καλά
review reaction 2 Johnny_Castle
23 Φεβρουαρίου, 2026
Αδερφέ Μιλανίστι πως μπορώ να βρω το τηλ της;
23 Φεβρουαρίου, 2026
@Bouba91 Εδώ είσαι μάγκα https://www.bourdela.com/forum/members/afroditi-38.222028/ καν'το copy-paste στο google
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5