Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.3 10 10
Γενική βαθμολογία

3.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

4.0
Εμφάνιση (σώμα)

4.0
Γενική συμπεριφορά

4.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

1.0
Σχέση αξίας/κόστους

1.0
Χθεσινή συνάντηση με την τύπισσα στο Bill. Η επικοινωνία έγινε τηλεφωνικά όπου απαντάει σχετικά άμεσα. Μιλήσαμε και κανονίσαμε κατευθείαν. Παίρνω δωμάτιο της το στέλνω όπου ήρθε με 10λεπτη καθυστέρηση. Ανοίγω και αντικρύζω ένα κορίτσι με ξανθά μακριά μαλλιά σχετικά μετρίου αναστήματος με αχλαδοειδές σώμα όπως έχουν πει και άλλοι συναγωνιστές εδώ. Μπήκε με μια φούρια μέσα άφησε τα πράγματά της και κατευθύνθηκε για ντουζ. Βγαίνει αυτή μπαίνω εγώ όπου βγήκα στο μπαμ. Κι εδώ ξεκινάει το βατερλό. Όλα μηχανικά και ψεύτικα με τρόπο που φαινόταν. Φιλί ούτε λόγος απλά και μόνο πεταχτό, αερόπιπα ολκής στο γλείψιμό μου δεν ανταποκρινόταν ούτε με λόγια ούτε με αναστεναγμούς. Πέρασμα σκούφου και άρχισε που να μην έσωνε ο αγώνας. Την πήρα σε όλες τις στάσεις αλλά αυτή ήταν δεν ήταν εκεί το ίδιο και το αυτό. Μη το ένα μη το άλλο, την ενοχλούσε το ένα την ενοχλούσε το άλλο. Τέλος πάντων έχυσα στα βυζιά της και τέλος. Level studio και επιεικής είναι ο χαρακτηρισμός αυτός. Δεν μου άρεσε και η αύρα της. Μια συνάντηση σαν να μην έγινε ποτέ, που συντόμως θα ξεχαστεί. Σέβομαι την πλειοψηφία (αναφέρομαι στους δίπλα) που μπορεί να την θεωρεί ακόμη και θεά και σούπερ στη δουλειά της τι να πω, απλά καταθέτω την δική μου εμπειρία. Ούτε με 50€ θα την ξανάβλεπα, μαύρο. Αυτά μάγκες εύχομαι σε όλους υγεία και να περνάμε καλά με τις κοριτσάρες πάντα με σεβασμό και ευγένεια για να μας έχουν πασάδες!:hi:

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 21, 2026
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Milanisti
Ανώτερος
42
Πόντοι:
6.236
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Johnny Red2, DRAGON XXX, Johnstef και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
22 Φεβρουαρίου, 2026
Εδω δεν διαβασες οτι ηταν βατερλο .Αν υπαρχει εστω και μια οχι οπως εδω αρκετες αρνητικες κριτικες .Εστω και μια αρνητικη κριτικη απο εγκυρα μελη και οχι φωτοβολιδες τοτε μπαινουν ψυλλοι στον κορφο μας .Παντος μπραβο που εγραψες κριτικη .
22 Φεβρουαρίου, 2026
Στους δίπλα φιλε ειναι ολες θεές και όσες εχω πάρει ειναι απογοήτευση. Την συγκεκριμένη δεν την εχω πάρει απλα και μόνο επειδή την εκθειαζουν δίπλα.
22 Φεβρουαρίου, 2026
@KALLIMAXOS Άστα σου λέω την πάτησα. Το γράφω όπως είδες και στην κριτική μου ότι βασίστηκα στους δίπλα. Δεν ήξερα άλλωστε ότι η τύπισσα είχε καρτέλα κριτικών εδώ. Δε βαριέσαι όμως μια ακόμη αποτυχία στο παλμαρέ μας
review reaction 1 Johnstef
22 Φεβρουαρίου, 2026
φαινεται φολα απο χιλιομετρααααα
22 Φεβρουαρίου, 2026
@kennydaglish Από μια ώρα μακριά πες καλύτερα
28 Φεβρουαρίου, 2026
@Geppetto33 Και ούτε να την πάρεις φίλε. Δεν χάνεις κάτι. Απλά θα πάνε χαμένα τα χρήματά σου
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6