Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 220 10
Γενική βαθμολογία

6.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Μετά από ένα διάστημα αρκετά μεγάλο καταφέραμε με την Μαρίνα να ξαναβρεθούμε.. βρεθήκαμε σε ξενοδοχείο στα νότια προάστια αφού την βολεύει πολύ περισσότερο.. σώμα πολύ καλό για την ηλικία της.. επιδερμίδα αξιοζήλευτη, πρόσωπο δεν το θεωρείς το δυνατό της σημείο (το έχω συνηθίσει αφού την ξέρω αρκετά χρόνια και το χω συνηθίσει. Μπήκε λοιπόν στο δωμάτιο και μετά από λίγο social μπήκε κατευθείαν στο ψητό όπως κάνει πάντα άλλωστε.. συμμετοχή το γνωρίζετε οι περισσότεροι πάρα πολύ δυνατή.. μπορείς να ξαπλώσεις και να τα κάνει όλα μόνη της αν θέλεις.. απλά το απολαμβάνεις..δεν έχει αλλάξει τίποτα στην διάθεση και τις υπηρεσίες.. γουστάρει ακόμα τρελά να των "τρώει" . Τον λέει και η ίδια μάλιστα.τα χρήματα που ζητάει τα θεωρώ λίγα για την σημερινή εποχή αλλά άκρως δελεαστικά για να συνευρεθείς ακόμη και τώρα μαζί της.. μεγάλωσε αλλά σεξουαλικά παραμένει η ίδια.. είναι σίγουρα μια καλή επιλογή σε περιόδους στενότητας και σίγουρα δεν θα φύγεις απογοητευμένος.. αντιθέτως θα έλεγα

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 19, 2026
Διάρκεια
1μιση ώρα
Κόστος
80€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Roger Rabbit77
Ενεργό Μέλος
4
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 4 Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ, WASP4, Sorococo και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
22 Φεβρουαρίου, 2026
Τι ώρα ρε φίλε την πήρες τηλέφωνο ;; Γιατί εγώ προσπαθώ μάταια 2 μήνες τώρα !!!!
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1