Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 270 10
Call-Girls
454336
Γενική βαθμολογία
6.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
6.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Με την συγκεκριμένη κοπέλα ήθελα να συναντηθώ από παλιά.. τελικά αφού βρήκα το τηλέφωνό της εδώ έκλεισα το περιβόητο ραντεβού μας.. ευγενική συμπεριφορά όσον αφορά την αρχική προσέγγιση και κοινωνική.θεωρησα ότι τελικά θα την συναντήσω και θα περάσω καλά.. δυστυχώς για μένα με το που βρεθήκαμε τα πράγματα δεν πήγαν καλά για μένα γιατί τελικά χαλαστηκα από το πρόσωπο της γτ ίσως την είχα φανταστεί διαφορετικά..δεν φταίει η κοπέλα σίγουρα γι αυτό αλλά για μένα ήταν μοιραίο..δεν μου έκανε το κλικ.. όμως επειδή δύσκολα διώχνω κοπέλα είπα να δοκιμάσω μήπως κάτι άλλαζε στην πορεία.. δυστυχώς δεν.. εκείνη προσπάθησε να με κάνει να νιώσω άνετα..τα κατάφερε ως έναν βαθμό αλλά είχε σπάσει το γυαλί και δεν κολλούσε.. επίσης επειδή ήταν και το πρώτο ραντεβού ήθελε να μάθει τα θέλω μου πολύ γρήγορα και σταματούσε την φάση πολλές φορές ρωτώντας με για να μάθει τι μου αρέσει.. αυτό με έφερε ακόμη σε πιο δύσκολη φάση.. τελικά βρήκα τρόπο να χρησιμοποιήσω το μεγάλο και όμορφο στήθος που διαθέτει προς όφελος μου και με λίγο μασαζακι από τα υπέροχα στήθη της ήρθε το τελείωμα που έψαχνα..ο παράγοντας χημεία και γούστου είναι η αιτία που το ραντεβού δεν ήταν όπως θα ήθελα..η κοπέλα έχει διάθεση.. έχει ερωτισμό και γνωρίζει τι πρέπει να κάνει αλλά σε μένα δεν έπιασαν τόπο.. δύσκολα θα την ξαναδώ την κοπέλα..δεν μπορούμε να ταιριάζουμε με όλους άλλωστε.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 20, 2026
Διάρκεια
1μιση ώρα
Κόστος
120€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σχόλια
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Φεβρουαρίου, 2026
Αγαπητέ/η έχεις ανεβάσει δύο κριτικές ταυτόχρονα στις οποίες χρησιμοποιείς διαφορετικά κριτήρια. Πχ λες στην μια για πρόσωπο ενώ στην άλλη δεν το αναφέρεις καν αλλά καταλαβαίνει κάποιος οταν διαβάζει την κριτική ότι για εσένα είναι πολυ σημαντικός ο παράγοντας πρόσωπο. Άρα αφού εφαρμόζεις αλλά μέτρα και σταθμά μπορούμε να υποθέσουμε ότι και οι δύο κριτικές σου είναι αναξιόπιστοι. Αυτό γιατί τις γράφεις ταυτόχρονα.
S
Savros
21 Φεβρουαρίου, 2026
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.. έχεις απόλυτο δίκιο..γτ να διαφωνήσω μαζί σου αγαπητή/Ε. Γράψε εσύ καλύτερη που βγάζεις πιο νορμάλ συμπεράσματα.ρε τι διαβάζουμε
Roger Rabbit77
22 Φεβρουαρίου, 2026
Θελει Το Χρονο της ..... Απο την 3-4 φωρα και μετα !!!!.... Θα ειναι ΤΟΠ - Το Στανταρακι σου !!!!! - Το βιωσα κι εγω........ ΝΑΙ Την πρωτη φωρα τα ρωταει αυτα !!!!!!!!! ΑΛΛΑ ΠΟΥ'ΣΕ !!! Τα ρωτα Σοβαρα για να περασεις Εσυ Ομορφα ! Δεν κλεβει Χρονο !!!!!!!!!!!!!!!!!!.................................. για περισσοτερα ΑΝ ΘΕΣ στειλε μου ΠΜ
Sorococo
02 Μαρτίου, 2026
Τι έγινε σου χάλασα την μανέστρα και θυμωσες;
S
Savros
03 Μαρτίου, 2026
Πια μανέστρα να μου χαλάσεις βρε αγαπουλη.. έχεις γράψει 10 μηνύματα και τα 10 είναι στο νήμα της κοπέλας..δεν έχεις γράψει ούτε μια κριτική..με κλώνους δεν ασχολούμαι.. όσο για το αν εσύ δεν έχεις ιδέα τι διαβάζεις είναι καθαρά δικό σου πρόβλημα.. τώρα θυμήθηκες να απαντήσεις αγαπουλη-α. Είπες δεν κάθομαι να πω καμιά μαλακια να περάσει η ώρα..κουτοπονηρε.
Roger Rabbit77
03 Μαρτίου, 2026
Τζουτζουκο μου απλώς αποδόμησα τον λόγο σου. Ούτε άσχημα μίλησα ούτε σε χαρακτήρισα οπως κάνεις εσυ. Επίσης μην καρφώνεσαι για την επίθεση των κλώνων γιατί φαίνεται ποιος είναι γλυκούλης και αγαπούλης μόλις σου πατήσαμε τον καλο.
S
Savros
04 Μαρτίου, 2026
Οτι πεις γλυκούλη .. δεν θα σου χαλάσω το μυθιστόρημα σου.. κάλους δεν έχω οπότε πρόσεχε που πατάς..μου αρέσει που το παίζεις avenger..μην εξαφανιζεσαι όμως γτ με προβληματίζει η ανυπαρξία σου και μετά θα ανησυχώ ότι θα χρειαστείς amber alert για να σε βρίσκουμε..μου έφτιαξες την μέρα βρε κουτό..να σαι καλά.. συνέχισε το κοινωνικό έργο σου.. προβάλλει την αντικειμενικότητα.. αυτή που δεν κατανοείς φυσικά..
Roger Rabbit77
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7