Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.5 205 10
Call-Girls
347141
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Η συνάντηση έγινε ένα τρίμηνο περίπου πριν..την κοπέλα την έχω ξανασυναντήσει και παλαιότερα.. είναι μία γυναίκα που έχει την διάθεση να σε κάνει να περάσεις όμορφα και σε αυτή την συνάντηση τα κατάφερε ίσως γτ την πέτυχα σε καλό φεγγάρι. Μπήκε δυναμικά στο δωμάτιο και μετά από τις απαραίτητες συνομιλίες καλοσορισματος ξεκίνησε να παίρνει τις πρωτοβουλίες που ήθελα για την ερωτική μας συνεύρεση.. φυσικά και ακολουθούσα . Στοματικό με ρυθμο χωρίς χέρια, σεξ με ταυτόχρονη χρήση φιλιών με γλώσσα και επιφωνήματα και γλυκολογα χωρίς φωνές και πρόστυχες εκφράσεις.. απλά έδειχνε ότι της άρεσε.. πραγματοποιήθηκαν 2 ολοκληρωμένες από πλευράς μου σεξουαλικές επαφές και μια ημιτελής που έμεινε στα χάδια και τα φιλιά..δεν τις αρέσει το πρωκτικό καλώς η κακώς (μου ήταν αδιάφορο εκείνη την στιγμή). Σίγουρα δεν σου βγάζει κάτι πρόστυχο αλλά αντέχει σε γρήγορους ρυθμούς και διάρκεια και λέει ότι τελειώνει όταν προκύπτουν αυτές οι συνθήκες..σαν παρουσία αξίζει τα χρήματα που ζητάει και σαν διάθεση έδειξε ότι ανταποκρίνεται άνετα..δεν συστήνεται για πιο ακραίες καταστάσεις..τις αποφεύγει οπότε όσοι έχετε κάτι ιδιαίτερο σαν απαίτηση θα πρέπει να το ξανασκεφτειτε.. έφυγα χαμογελαστός που σημαίνει ότι πήρα αυτό που ζητούσα από την κοπέλα και όλα ευτυχώς πήγαν καλά..
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 19, 2025
Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος
200€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί