Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.0 2 10
Call-Girls
20735
Γενική βαθμολογία
6.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
6.0
Γενική συμπεριφορά
6.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Συνάντηση αργά το βράδυ με την Margo, την περίμενα καιρό γιατί μου έβγαζε πολύ πρόστυχο. Ευκολη συννενόηση και κλείσιμο του ραντεβού. Όταν έφτασα στο διαμέρισμα τρόμαξα λίγο λόγω ύψους και λόγω ηλικίας. Η Μargo είναι 50 σίγουρα. Παρόλα αυτά δεν άντεχα να φύγω, έκατσα αν και η τιμή της είναι κάπως τσουχτερή και δικαιοθηκα.
Είναι μια κανονική καθηγήτρια, μου ρούφηξε την ψυχή κανονικότατα. Είναι πολύ κοινωνική και κάνει την ώρα να περάσει πολύ γρήγορα.
Το μόνο αρνητικό ότι είναι τέρμα επαγγελματίας, στην 1;59 ρώτησε αν θα κάτσω κι άλλο, μόλις είπα όχι, τελείωσε το ραντεβού αμέσως. Σίγουρα πληρώνετε με την ώρα αλλά η αντίδραση εκεί ήταν που ίσως λίγο με χάλασε.
Overall θετικη εμπειρία και σίγουρα συστήνεται για πολλά γούστα.
Είναι μια κανονική καθηγήτρια, μου ρούφηξε την ψυχή κανονικότατα. Είναι πολύ κοινωνική και κάνει την ώρα να περάσει πολύ γρήγορα.
Το μόνο αρνητικό ότι είναι τέρμα επαγγελματίας, στην 1;59 ρώτησε αν θα κάτσω κι άλλο, μόλις είπα όχι, τελείωσε το ραντεβού αμέσως. Σίγουρα πληρώνετε με την ώρα αλλά η αντίδραση εκεί ήταν που ίσως λίγο με χάλασε.
Overall θετικη εμπειρία και σίγουρα συστήνεται για πολλά γούστα.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 26, 2026
Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
550€
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3

Αλλά βλέπω ότι το attitude της δεν αλλάζει παρά τα χρόνια που πέρασαν. Στην δική μου κριτική είχα γράψει ... Παντελώς αποστασιοποιημένη, σε επεξεργάζεται και σε ερευνά συνεχώς. Μερικές φορές σε κοιτά [ !!! ] ... με το ύφος κάποιου μεγαλόσχημου ερευνητή, που ανακάλυψε νέο είδος λεμουρίου σε ζούγκλα της Σουμάτρας ...
Παρόλα αυτά παραμένει μία πολύ όμορφη γυναίκα ... αν και για να είμαι ειλικρινής, αδυνατώ να καταλάβω γιατί συνεχίζει να εργάζεται ακόμη και σήμερα ... Τόσο όμορφη, τόσο κοινωνική ... δεν βρήκε το λιμάνι της;;;