Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.6 14 10
Call-Girls
62379
Γενική βαθμολογία
5.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
5.0
Επικοινωνία
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
3.0
Γιορτή των ερωτευμένων κ είπα κ εγω να βρω την Βαλεντίνα μου. Αρχικά είχα στοχοποιήσει την Παολα απο άλλο γραφείο ομως αυτή εξαφανίστηκε απο την σελίδα του σιτε . Ετσι μετά από διάβασμα κριτικών κατέληξα στην Agatha. Ειδα οτι είχε αρκετά καλές κριτικές μ άρεσαν κ οι φωτο , κ είπα εδώ ειμαστε… που να ξερά ομως οτι το ραντεβού θα ηταν για κλάματα..
Agatha : πραγματικά όμορφη κοπέλα, απο την πρώτη στιγμή φτιάχτηκα. Οι φωτογραφίες ακριβέστατες . Πρόσωπο πανέμορφο, ψηλό κορίτσι στο 1.75 , στήθος φτιαχτό αλλά κούμπωνε φανταστικά με το υπολοιπο σωμα.
Λεφτά μπροστα…
Μπήκε εκανε το μπανάκι κ βγήκε με την πετσέτα την οποια κατεβάζει κ παθαίνω πλακα με το σώμα της. Κ μου αρχίζει τους κοφτες.
Φίλη με γλώσσα ΟΧΙ (στο site το εχει μέσα στις υπηρεσίες)
Cow μου λεει δεν κάνω (πονάει ) πριν καν ξεκινήσει .
Οκ λεω παμε.. παει για πίπα μου λεει Σορρυ θα σε κρυώσω λιγο (βγάζει μωρομάντηλα) , η οποια κ ήταν μέτρια, μπαίνω ιεραποστολικό κ δυστυχώς τελειώνω μεσα σε πέντε λεπτά, συνολικά 10 ολο το σκηνικό μαζί, λεω τέλεια εχω πολύ χρόνο κ για δεύτερο γύρο.
Αυτη επαγγελματιας , μπαίνει για μπάνιο μετά απο λιγο μπαίνω κ εγώ κ ξαπλώνουμε στο κρεβάτι… λιγο σοσιαλ κ αυτό ηταν .
Της λεω πιπα. Α μου δεν προβλέπεται για τον δεύτερο γύρο. Τρώω την ξενερα…Κατι πρεπει να κανεις ε πως ανεβαίνω εν τελη κανε την δουλειά σου.. ε με το που της το πα στράβωσε κ εχω πελατες κ θα πω να μην ξαναρθω εδω κτλ κτλ θίχτηκε κ απο πανω .. ε μετά μου δείχνει κ το ρολόι ⏰ εχουμε 9 λεπτά . Ναι 9 λεπτά για να συμπληρωθεί το 50λεπτο. Ε ναι μου λεει θελω κ 10 λεπτά να ετοιμαστώ. Της λεω πρωτη φορά μου το λένε κ όντως.
Τεσπα , θεωρώ οτι όσο περνάνε οι μερες στην Ελλαδα καποιες πονηρεύουνε κ αρχίζουν τοὺς κοφτες. Εγω πλήρωσα την νύφη (160) με υπηρεσίες στούντιο.
Ίσως είναι κ η τελευταία μου κριτική, εχω κ αλλη μια χρωστουμενη απο Ιανουαριο θα δω όμως αν θα την αναρτήσω.
Καλη συνέχεια σε όλους!!!
Agatha : πραγματικά όμορφη κοπέλα, απο την πρώτη στιγμή φτιάχτηκα. Οι φωτογραφίες ακριβέστατες . Πρόσωπο πανέμορφο, ψηλό κορίτσι στο 1.75 , στήθος φτιαχτό αλλά κούμπωνε φανταστικά με το υπολοιπο σωμα.
Λεφτά μπροστα…
Μπήκε εκανε το μπανάκι κ βγήκε με την πετσέτα την οποια κατεβάζει κ παθαίνω πλακα με το σώμα της. Κ μου αρχίζει τους κοφτες.
Φίλη με γλώσσα ΟΧΙ (στο site το εχει μέσα στις υπηρεσίες)
Cow μου λεει δεν κάνω (πονάει ) πριν καν ξεκινήσει .
Οκ λεω παμε.. παει για πίπα μου λεει Σορρυ θα σε κρυώσω λιγο (βγάζει μωρομάντηλα) , η οποια κ ήταν μέτρια, μπαίνω ιεραποστολικό κ δυστυχώς τελειώνω μεσα σε πέντε λεπτά, συνολικά 10 ολο το σκηνικό μαζί, λεω τέλεια εχω πολύ χρόνο κ για δεύτερο γύρο.
Αυτη επαγγελματιας , μπαίνει για μπάνιο μετά απο λιγο μπαίνω κ εγώ κ ξαπλώνουμε στο κρεβάτι… λιγο σοσιαλ κ αυτό ηταν .
Της λεω πιπα. Α μου δεν προβλέπεται για τον δεύτερο γύρο. Τρώω την ξενερα…Κατι πρεπει να κανεις ε πως ανεβαίνω εν τελη κανε την δουλειά σου.. ε με το που της το πα στράβωσε κ εχω πελατες κ θα πω να μην ξαναρθω εδω κτλ κτλ θίχτηκε κ απο πανω .. ε μετά μου δείχνει κ το ρολόι ⏰ εχουμε 9 λεπτά . Ναι 9 λεπτά για να συμπληρωθεί το 50λεπτο. Ε ναι μου λεει θελω κ 10 λεπτά να ετοιμαστώ. Της λεω πρωτη φορά μου το λένε κ όντως.
Τεσπα , θεωρώ οτι όσο περνάνε οι μερες στην Ελλαδα καποιες πονηρεύουνε κ αρχίζουν τοὺς κοφτες. Εγω πλήρωσα την νύφη (160) με υπηρεσίες στούντιο.
Ίσως είναι κ η τελευταία μου κριτική, εχω κ αλλη μια χρωστουμενη απο Ιανουαριο θα δω όμως αν θα την αναρτήσω.
Καλη συνέχεια σε όλους!!!
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 14, 2026
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σχόλια
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4

Προσωπικά εμπιστεύομαι 5-6 τύπους μόνο εδώ μέσα και με πάει πολύ καλά αυτή η τακτική.
Κριτικές μπορεί να γραφτούν για πολλούς λόγους και όχι πάντα μόνο για αντικειμενική ενημέρωση.
Όπως επίσης παίζει ρόλο ότι μπορεί μια κοπέλα που είναι πολύ καιρό εδώ, να είχε άλλη διάθεση στην αρχή και που γράφτηκε κριτική και άλλη μετά από μήνες που έχει κλαταρει - δεν πολύ γουστάρει άλλο.(Φυσικά τα λεφτά είναι γλυκά και ακόμα και κλαταρισμενες - ξενερωμενες δεν σταματάνε και τα παίρνουν αδουλεφτα και αφήνουν πελάτες πίσω που τα κλαίνε. Αλλά κοινώς χεστηκανε)