Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 6 10
Γενική βαθμολογία

9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Την συγκεκριμένη κοπέλα την είχα δει το καλοκαίρι τρεις φορές μέσα σε δύο εβδομάδες ..
Είχα περάσει πολύ όμορφα ,τονίζω ότι μεγάλο ρόλο σε μένα για ένα πετυχημένο ραντεβού παίζει το επικοινωνιακό και την αύρα που μου βγάζει η κοπέλα ειδικά στα πρώτα λεπτά .

Με το που την βλέπω πάλι στο site την έκλεισα, ξανά και ξανά .

Το γραφείο εξαιρετικό όπως πάντα . Γενικά για το τηλεφωνικό κέντρο του γραφείου μόνο τα καλύτερα μπορώ να πω ..

Η κοπέλα έχει κάνει μια αισθησιακή παρέμβαση στο στήθος της , καλή δουλειά , όχι εντελώς τούμπανο ,κ πολύ καλή στην αφή .

Έρχεται το κορίτσι , με γνώρισε ,κ από την αρχή δημιουργήθηκε μια παιχνιδιάρικη ατμόσφαιρα .

Υπάρχει σαφώς πλέον μια οικειότητα , ενοιωθα ότι χάρηκε που με ξαναείδε , σίγουρα χάρηκα εγώ παραπάνω .
Είναι όμορφη κοπέλα , καλό σώμα ,περιποιημένη , πεντακάθαρη , ωραία βαμμένη , όλα στην πένα .
Δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές με τις φωτογραφίες,ελάχιστες, οι παλιές που είχε κατά την γνώμη μου είναι σχεδόν ακριβεστατες .
Νομίζω ότι έχει πειράξει ελάχιστα κ τα χείλη της , χωρίς να είμαι 100% σίγουρος ..

Όσο αφορά στο σεξουαλικό κομμάτι , για να την έχω δει τόσες φορές , θα έχετε καταλάβει .

Δεν είμαι κ λόγω ηλικίας κάποιος που "σφυροκοπεί" αδιάκοπα .

Έχω την εντύπωση ότι τα θα την δω πολλές φορές ακόμα .

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος
170€
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
xan4625
Γλομπεο-Μύστης
56
Πόντοι:
22.886
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 Johnny Red2, company of heroes tho, piko και 30 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Φεβρουαρίου, 2026
Είδες που με πρόλαβες, τυχερούλη Κρίμα
Αντε να δω εγω πότε θα τα καταφέρω Ευλόγησον
review reaction 1 review reaction 3 hornyasfuck, xan4625
15 Φεβρουαρίου, 2026
Μπαγασάκο.
Του Αγίου ΒαζΕλίνου ... Ασάλιωτα
Χεχε!
review reaction 3 hornyasfuck, xan4625
15 Φεβρουαρίου, 2026
Θα σφετεριστώ το ρόλο του @hornyasfuck Γλώσσα αλλά δεν μπορώ να κρατηθώ: μάλλον σε αισθητική παρέμβαση στο στήθος αναφέρεσαι, η οποία είναι και το αντικειμενικό υπόβαθρο για να καταλήξει στο μυαλό σου σε αισθησιακό αποτύπωμα, αν όντως σε διέγειρε με αυτόν τον τρόπο, γιατί στη συγκεκριμένη ανατομική περιγραφή το κείμενο σου είναι κάπως ουδέτερο και όχι ενθουσιώδες. Γερο-μύστης Ματάκι
review reaction 1 review reaction 4 hornyasfuck, xan4625
15 Φεβρουαρίου, 2026
2 Ώρες 170? Διάβασα καλά?
review reaction 1 review reaction 4 hornyasfuck, xan4625, ChillGuy
15 Φεβρουαρίου, 2026
@bixterious
καλά διάβασες ..... 2 φορές από μία ώρα ..170 Χ 2

@psexa21....Έρχεται ροπαλιά Έρχεται ροπαλιά

@miraculous mandarin..."θα σφετεριστώ" , "αντικειμενικό υπόβαθρο για να καταλήξει στο μυαλό σου", "σε αισθησιακό αποτύπωμα, συγκεκριμένη ανατομική"
do you speak english ? ... θα το σκίσω το πτυχίο μου ..Χμμμ;
ειλικρινά δεν μπορώ να σε βοηθήσω Γερο-μύστης Καπέλο
review reaction 3 psexa21, hornyasfuck, miraculous mandarin
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5