Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.6 10 10
Call-Girls
73689
Γενική βαθμολογία
9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
την Δανάη ήθελα να τη δω πριν τις γιορτές, αλλά κάτι οι υποχρεώσεις οι δικές μου κάτι η απουσία της για κάποιο διάστημα..
μας έφεραν μαζί το Φλεβάρη.
Λοιπόν συνεπέστατη στην ώρα της σε χοτελ βορ προαστείων.
πρόσωπο δεν την λές όμορφη..μια γλυκειά γυναίκα 40αρα που συναντάς έξω θα έλεγα.Σώμα με κάποια κιλάκια παραπάνω σε κώλο /μπουτάκια που εμενα προσωπικά δεν με χάλασε καθόλου.
και εδώ τελειώνουν τα μέτρια/γλυκά..
με την είσοδό της και ενα 5λεπτο φρεσκάρισμα στο μπάνιο
φούλ επίθεση η Δανάη με γλωσόφιλα ρουφηχτά ..λες και ήταν φυλακισμένη στον κορυδαλλο 20 χρόνια..εγλυφε /ρουφαγε μου εξαφάνισε τον πούτσο με μαεστρεία.
τι να σε κοιτάει στα μάτια, τι να φτύνει τ αρχιδια, το πούτσο...και εκει που λες ο.κ αστην στο τέμπο της ..μου σηκώνει τη λεκανη και ξεκιναει ενα γλυφωκόλι ..άπαικτο...μιλάμε για ''τυφωνα''
την πλακωνω και γω στα γλυψίματα ...και πραγματικά ήταν μούσκεμα ! '
λαστιχο λοιπόν και γαμήσι..με κραυγές φωνές κλπ...ωσπου την γυρίζω στα 4..
γαμήσι μουνί και κωλο μετά, με δυνατά χαστούκια στα κωλομέρια της...
τι να περιγράψω;;; πόλεμος. Καταιδρωμένος εχυσα λίγο πριν τη λήξη της συνάντησης...
ανάβοντας τσιγάρο ...και μιλώντας μαζί της ακριβώς στην συμπλήρωση του 60λεπτου..διαπιστώνω ακόμα..
ότι είναι πολύ ευχάριστη στην συζήτηση με δόσεις χιούμορ/σοβαρότητας να ανταποκρίνεται και ν ακολουθεί ανετα και με καλή διάθεση...*αφού είχαν περάσει και 10 λεπτά παραπάνω..της ήρθαν μηνύματα στο κινητό..αλλά ήθελε να ολοκληρωσει την αποψη της για ενα θεμα που λέγαμε.
νασαι καλά Δανάη.
μας έφεραν μαζί το Φλεβάρη.
Λοιπόν συνεπέστατη στην ώρα της σε χοτελ βορ προαστείων.
πρόσωπο δεν την λές όμορφη..μια γλυκειά γυναίκα 40αρα που συναντάς έξω θα έλεγα.Σώμα με κάποια κιλάκια παραπάνω σε κώλο /μπουτάκια που εμενα προσωπικά δεν με χάλασε καθόλου.
και εδώ τελειώνουν τα μέτρια/γλυκά..
με την είσοδό της και ενα 5λεπτο φρεσκάρισμα στο μπάνιο
φούλ επίθεση η Δανάη με γλωσόφιλα ρουφηχτά ..λες και ήταν φυλακισμένη στον κορυδαλλο 20 χρόνια..εγλυφε /ρουφαγε μου εξαφάνισε τον πούτσο με μαεστρεία.
τι να σε κοιτάει στα μάτια, τι να φτύνει τ αρχιδια, το πούτσο...και εκει που λες ο.κ αστην στο τέμπο της ..μου σηκώνει τη λεκανη και ξεκιναει ενα γλυφωκόλι ..άπαικτο...μιλάμε για ''τυφωνα''
την πλακωνω και γω στα γλυψίματα ...και πραγματικά ήταν μούσκεμα ! '
λαστιχο λοιπόν και γαμήσι..με κραυγές φωνές κλπ...ωσπου την γυρίζω στα 4..
γαμήσι μουνί και κωλο μετά, με δυνατά χαστούκια στα κωλομέρια της...
τι να περιγράψω;;; πόλεμος. Καταιδρωμένος εχυσα λίγο πριν τη λήξη της συνάντησης...
ανάβοντας τσιγάρο ...και μιλώντας μαζί της ακριβώς στην συμπλήρωση του 60λεπτου..διαπιστώνω ακόμα..
ότι είναι πολύ ευχάριστη στην συζήτηση με δόσεις χιούμορ/σοβαρότητας να ανταποκρίνεται και ν ακολουθεί ανετα και με καλή διάθεση...*αφού είχαν περάσει και 10 λεπτά παραπάνω..της ήρθαν μηνύματα στο κινητό..αλλά ήθελε να ολοκληρωσει την αποψη της για ενα θεμα που λέγαμε.
νασαι καλά Δανάη.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 01, 2026
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
200€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών