Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 109 10
Call-Girls 523278
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

6.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Απο τις παρα πολυ λιγες φορες που γραφω 2η κριτικη για την ιδια κοπελα, αλλα επιβαλεται θεωρω

Γενικα ειχα περασει πολυ ωραια την 1η φορα που την ειχα δει, αλλα δυσκολα βλεπω καποια ξανα, γιατι αλλαζουν τοσο συχνα τα ροστερ εκει εξω που παντα βρισκω κατι καινουργιο.

Την μερα που ηθελα ομως, δεν υπηρχε κατι αξιολογο, και οταν εστειλα και μου απαντησε η Αννα οτι μπορει, ειπα γιατι οχι και το κλεισαμε.

Τελευταια φορα την ειχα δει πριν περιπου 1 χρονο, και μολις μπηκε στο δωματιο και αρχισε να βγαζει ρουχα ηρθε ενα μικρο σοκ.

Οι φωτο που εχει πλεον ειναι στα ορια του να δειχνουν αλλη κοπελα.... Ξεχαστε την skinny κοπελα με τα ωραια βυζακια.

Εχει βαλει πλεον 10-15 κιλα και ο κωλος ειναι οριακα πλαδαρος. Τιποτα ξεκαβλωτικο, αλλα οχι η σωματαρα(για μενα) που ηταν την προηγουμενη φορα.

Αλλα και απο υπηρεσιες ηταν ενα κλικ(για να μην πω 2) πιο κατω, ισως πλεον εχει κουραστει, ή εχει δεδομενη δουλεια και δεν δινει παντα το 100% της. Αλλα και παλι καλα περασα, απο θεμα υπηρεσιων τουλαχιστον.

Η πιπα της, που ευτυχως δεν εχει σχεση με τα υπολοιπα, παραμενει σεμιναριακη, αλλα στα υπολοιπα ηταν χλυαρη αυτην την φορα. Ισως να ειναι ιδεα μου αυτο, κυριως επειδη η εμφανιση της εχει πεσει.

Το θεμα ειναι οτι αν δεν προσεξει και δεν μπει γυμναστηριο ΑΜΕΣΑ, συντομα θα ειναι προβλημα.

Βαζω ισως στο αν θα την ξαναδω, γιατι αν ξαναγινει αυτο το skinny κοντοπουτανο που εβγαζε εκφυλα ενστικτα τουλαχιστον σε μενα, δεν θα ειχα κανενα θεμα να την ξαναδω.

Ομως η εμφανιση οπως ειναι τωρα, μου βαζει μεγαλο ισως, πιο πιθανο οχι.

Καλο υπολοιπο χειμωνα φιλτατοι

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 06, 2026
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
HughHefner
Ανώτατος
60
Πόντοι:
12.675
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ypotaktikos97, boudog, Milfomaniac και 26 άλλα μέλη

Σχόλια

11 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
09 Φεβρουαρίου, 2026
Λυπάμαι που σε χάλασε η εμφάνιση μου αλλά απαντω κ σε σένα και σε όσους το περιμένουν ότι η σκινι εκδοχή του εαυτού μου δεν θα έχει επιστροφή. Ευχαριστώ για την επιλογή.
review reaction 2 review reaction 1 John_282, John agri, RedCole
09 Φεβρουαρίου, 2026
Μην ενοχλείστε! Εγώ για τα σχόλια μπήκα! :coffee:
review reaction 3 review reaction 1 Mgeorge1111, damiano17, Papa Nihil και 1 ακόμα μέλος
09 Φεβρουαρίου, 2026
@Anna24 Τότε να αλλάξεις φωτογραφίες και να μην εξαπατάς τον κόσμο, κάνοντας τον να πιστέψει ότι είσαι αδύνατη.
Θες και 150 ευρώ Χεχε!
review reaction 1 review reaction 3 AlanBrandley, Papa Nihil, srek7
09 Φεβρουαρίου, 2026
Οι φωτογραφίες που υπάρχουν στην καρτέλα κριτικών δεν αλλάζονται από εμένα, έχω ζητήσει επανειλημμένα να αλλαχθούν κάτι που δεν έχει γίνει από τη διεύθυνση του σαιτ. Ανεβάζω ωστόσο πολύ συχνά στο νήμα μου πρόσφατες φωτογραφίες αν κάποιος νιώθει ότι εξαπαταται μπορεί να το πει στην αρχή του ραντεβού όχι στο τέλος. Ευχαριστώ πολύ
review reaction 1 review reaction 2 John_282, monstercock greece, John agri και 3 άλλα μέλη
10 Φεβρουαρίου, 2026
Ok για τα κιλά, αλλά κοντοπούτανο? Ψήλωσε κιόλας από την προηγούμενη φορά? Η κοπέλα παίζει να είναι πάνω από 1.70
10 Φεβρουαρίου, 2026
Δεν νομιζω ουτε οτι ειπα κατι που δεν ισχυει, ουτε οτι εξαπατηθηκα.

Αν εβλεπα κατι τοσο ξεκαβλωτικο απλα θα ελεγα να το ληξουμε κατευθειαν.

Δεν ειπα στην τελικη οτι εγινες φαλαινα, αλλα οτι τα παραπανω κιλα, για καποιον που γενικα γουσταρει πιο skinny καταστασεις αλλο περιμενει και αλλο βλεπει στο τελος.

Εγω χαιρομαι που εχεις αποφασισει οτι εισαι οκ με τον εαυτο σου και νιωθεις καλυτερα, απλα θεωρω οτι μια ανανεωση στις φωτο πλεον ειναι απαιραιτητη.

review reaction 1 damiano17
10 Φεβρουαρίου, 2026
Πολύ σωστά 170 είμαι
10 Φεβρουαρίου, 2026
Γελάμε με τις πρόσφατες φωτογραφίες στο νήμα - είναι άκρως παραπλανητικές! Τα έχω γράψει και στο νήμα προ πολλού
review reaction 1 Kamigawa
10 Φεβρουαρίου, 2026
Όποιος νιώθει ότι παραπλανάται μπορεί να το λέει ώστε να ΜΗΝ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ σε ραντεβού. Δεν ξέρω τι άλλο θέλετε να κάνωΧαμόγελο
11 Φεβρουαρίου, 2026
@Anna24 Να δινεις και ενα 20ευρω για αποζημιωση!
Money Mouth
11 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2