Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.6 10 10
Γενική βαθμολογία

8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Για πρώτη φορά δεύτερο ραντεβού με την ίδια κοπέλα και αυτη ηταν η Τζίνα. Μετά από πολύ πίεση προς το γραφείο και επικοινωνίες με την Τζίνα μου κλείσανε ραντεβού νωρίς το απόγευμα πριν ξεκινήσει τα προγραμματισμένα της ραντεβού. Ήρθε φυσικά στην ώρα της γιατί δεν χωρούσε καθυστέρηση αφού το πρώτο της ραντεβού ήταν ακριβώς μια ώρα μετά στο απέναντι ξενοδοχείο. Φορούσε μαύρο μακρι παλτό ψηλοτάκουνες μπότες μεχρι το γόνατο ένα κολλητό μπλουζάκι τονίζοντας το χωρίς σουτιέν στήθος της, αποκάλυψη η μίνι φούστα που δεν κατάφερνε να καλύψει ούτε τα καλήγραμμα οπίσθια της. Επιλογή μου να παίξει μόνο ένας γύρος ωστε να εχω τον χρόνο να ανακαλύψω ότι δεν πρόλαβα στην πρώτη μας συνάντηση όπως οι ρόγες της που μετά από αρκετό πιπίλησμα κρεμάς παλτό και οι οργασμοί της κατά το γλείψιμο και του face sitting που γουστάρει πολύ. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξτε σε προηγούμενη μου ανάρτηση. Πέρασα μια ώρα που μου έφερε στο μυαλό μου παλαιότερες Girlfried experience καταστάσεις. Να είσαι πάντα καλά Τζινάκι.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
180€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν