Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 145 10
Call-Girls 377676
Γενική βαθμολογία

4.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

4.0
Γενική συμπεριφορά

5.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

4.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Δεύτερη συνάντηση σήμερα με την κοπέλα στο γνωστό hotel του κέντρου αφού η πρώτη είχε προηγηθεί πέρσι. Η επικοινωνία έγινε μέσω whatsapp όπου απαντάει με αρκετή καθυστέρηση αλλά τελικά το ραντεβού κλείστηκε. Σκέφτηκα ''ρε λες να έρθει πάλι νωρίτερα όπως στην 1η μας συνάντηση; Ας πάω πιο νωρίς κι εγώ για να είμαι άνετος.'' Ήρθε όντως νωρίτερα (μπράβο στο ένστικτό μου) από ότι είχαμε πει αλλά ευτυχώς προβλέψει και ενήργησα καταλλήλως. Της στέλνω το δωμάτιο όπου ήρθε άμεσα. Ανοίγω την πόρτα με θυμήθηκε η άτιμη χαιρετούρες και τα συναφή τυπικά που ακολουθούν. Μπαίνει για μπάνιο όπου βγαίνει μόνο με την πετσέτα. Εδώ αρχίζει το βατερλό. Το σώμα της αρκετά πλαδαρό καμία σχέση με αυτό που έχει στις φώτο. Κάνει κίνηση να με φιλήσει αλλά μύριζε το στόμα της και την απέφυγα. Γι'αυτό και στις λεπτομέρειες της κριτικής μου έβαλα όχι στο φιλί. Απλά φιλιά στο σώμα και από εκείνη και από εμένα. Ξεκίνησα να την γλείψω όπου ήταν καθαρή εκεί. Αντίδραση μηδενική με κάτι ψευτομουγκανητά ίσα ίσα για να δείξει ότι έχει καυλώσει. Σειρά της να με γλείψει όπου η πίπα της ήταν χάλια. Με αρκετό δόντι όπου με ενοχλούσε κι έπρεπε να της το λέω να το προσέχει deep throat ούτε λόγος και πέρασμα από μπάλες ίσα με τη γλώσσα της για να λέει ότι το έκανε κι αυτό. Στον αγώνα όλα μέτρια. Στο missionary αφού τερμάτισα μέσα της και διέκρινα μια ενόχληση λόγω του μεγέθους μου ούτε λόγια καύλας έτσι να με φτιάξει ούτε τίποτε. Κοίταζε με αυτό το σπινθηροβόλο βλέμμα της αγελάδας. Στα 4 για το anal μέτρια στησίματα καμπούριαζε την μέση να μην τον φάει όλο. Στο cow απλώς ανεβοκατέβαινε πάνω κάτω για να λέει ότι κάνει κάτι. Τελείωσα στο στόμα της όπου πήγε τρέχοντας να τα φτύσει. Για να το κάνει διακριτικά ούτε λόγος. Μπάνιο και από τους 2 μας και για σχετικά αρκετό χρόνο που είχαμε τα είπαμε λίγο. Τι να το κάνω εάν σαν άνθρωπος είναι καλή απ'τη στιγμή που στον αγώνα είναι ούτε για το τοπικό πρωτάθλημα. Πληρωμή και γεια χαρά όπου μου είπε να το επαναλάβουμε ξανά κάποια στιγμή. Της είπα ας είμαστε καλά και βλέπουμε ενώ από μέσα μου είπα αμ δε για κοροϊδα ψάχνεις εσύ. Πέρασα άσχημα κι εννοείται ότι δεν πρόκειται να την ξαναδώ. Τέλος να πω ότι το κορίτσι πλέον κουράστηκε και δεν το΄χει. Καλό θα είναι όταν βλέπουν ότι δεν τραβάει άλλο να αποσύρονται όχι να κάνουν αγγαρεία μόνο και μόνο για να μαγκώνουν το παραδάκι. Γενικά αναφέρομαι όχι μόνο για την συγκεκριμένη. Αυτά μάγκες εύχομαι σε όλους υγεία και να περνάμε καλά με τις κοριτσάρες πάντα με σεβασμό και ευγένεια για να μας έχουν πασάδες!:hi:

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 08, 2026
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
170€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Milanisti
Ανώτερος
45
Πόντοι:
6.236
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Telis Tipitelis, Johnny Red2, Senor_Love και 23 άλλα μέλη

Σχόλια

13 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Φεβρουαρίου, 2026
Η εν λόγω τελειωσε δεν είναι αυτη που ηταν ουτε για 50 δεν άξιζει πλέον
review reaction 1 Telis Tipitelis, Papous3657, ANALyser και 1 ακόμα μέλος
08 Φεβρουαρίου, 2026
Και πολλά λες. Πέρασε πλέον η μπογιά της
review reaction 1 Telis Tipitelis, Papous3657
08 Φεβρουαρίου, 2026
Δηλαδή ακριβή πλαδαρή και με μέτριες υπηρεσίες
review reaction 1 Papous3657
08 Φεβρουαρίου, 2026
Τα έχουμε γράψει και εγω και άλλοι αντικειμενικοι εδω μεσα οτι πλεον δεν αξίζει εδω και 4- 5 χρόνια .
f21
f21
08 Φεβρουαρίου, 2026
1φορα πήγα παλιά, δεν ξαναπήγα. Δεν έχει παθος
09 Φεβρουαρίου, 2026
Στην ίδια κατηγορία ανήκει και η Κατερίνα mamba. Εάν αλλάξεις το όνομα και το αναλ θα έλεγα ότι τα γράφω εγώ.
review reaction 1 Telis Tipitelis
09 Φεβρουαρίου, 2026
Και πριν 12 μήνες που την είχες δεί όπως λες φίλε το ίδιο πλαδαρό σώμα είχε ...

Ποιος ο λόγος της επαναληπτικης ? :hi:
review reaction 1 professor x, HoneyVoskos
09 Φεβρουαρίου, 2026
Άρε παρατράγουδο
review reaction 3 Papous3657
09 Φεβρουαρίου, 2026
Καλά τι περιμένεις όταν έχει πριν από σένα 5-6 ραντεβού, θέλεις και συμμετοχή. Λες και πας σε στούντιο. Όσο για τις φωτογραφίες είναι εδώ και χρόνια οι ίδιες
09 Φεβρουαρίου, 2026
Middle_age_rider Ακριβώς
f21 Κοίταξε να δεις την 1η φορά που την πήρα ήταν μέτρια προς καλά. Σκέφτηκα ότι ήταν η πρώτη μας συνάντηση γι'αυτό και ήταν λίγο μαγκωμένη. Τώρα ούτε καν
Eros82 Τόσο χάλια και με σένα δηλαδή;
dantedmc Ομοιοπαθής κι εσύ να φανταστώ...
review reaction 1 Middle_age_rider, f21, Papous3657
13 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2