Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 205 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Χθεσινή συνάντηση υπ'αριθμόν 2 με το κορίτσι στο Bill έπειτα από επικοινωνία που είχα μαζί της στο viber όπου κανονίστηκαν οι λεπτομέρειες του ραντεβού μας. Είχα να την δω τουλάχιστον δύο χρόνια. Έρχεται στην ώρα της αφού είχα φτάσει νωρίτερα και της έστειλα αριθμό δωματίου. Χτυπάει η πόρτα, ανοίγω και αντικρύζω το άλογο που ακούει στο όνομα Μαρία. Ήρθε με αγκάλιασε λέγοντάς μου ''Baby μου τι κάνεις, πως είσαι χαθήκαμε'' κλπ. Της λέω ρε μωρό μου με θυμήθηκες παρόλο που πέρασαν τόσα χρόνια; Εννοείται μου λέει. Με άτομα που έχω περάσει σούπερ σε προηγούμενες συναντήσεις δεν τα ξεχνάω ποτέ. Η κοπέλα παραμένει όπως ήταν και εμφανισιακά αλλά και στις υπηρεσίες της. Αφού τα είπαμε λιγάκι μπήκε για φρεσκάρισμα όπου βγήκε με ένα σετ κόκκινα εσώρουχα με ζαρτιέρες πολύ πρόστυχα. Ξεκίνημα του αγώνα όπου ήρθε κατά πάνω μου και με πλάκωσε σε κάτι γλωσσόφιλα όλα πάθος. Ανταποκρίθηκα κι εγώ με τον ίδιο ρυθμό φιλιών όπως και πέριξ λαιμού και πίσω από αυτί. Οι δε βυζάρες της δεν υπάρχουν. Τούμπανες με κάτι ρώγες πεταχτές όπου όταν καυλώνουν είναι όλα τα λεφτά. Η πίπα της βαθιά και υγρή σε στέλνει αδιάβαστο, τα χείλη και η γλώσσα της κάνουν την καύλα να χτυπήσει κόκκινο. Φτυσίματα, ελάχιστο deep throat όπως και πέρασμα από μπάλες με ωραίο ρούφηγμα. Σειρά μου να γλείψω το πεντακάθαρο μουνάκι της. Παίχτηκαν όλες οι στάσεις ιεραποστολικό, cow, doggy, με άψογη συμμετοχή από μεριά της. Η απόλυτη όμως καύλα είναι να την έχεις στα τέσσερα και να σου κουνάει ναζιάρικα το κορμί της. Και τι κορμί ε; Το τέλος ήρθε στο στόμα της όπου μου ζήτησε η ίδια να τα πάρει όταν είμαι έτοιμος να τελειώσω να τα γευτεί ζεστά τα χύσια. Διακριτικά πήγε στο μπάνιο να τα φτύσει όπου έκανε και το ντουζάκι της. Βγήκε αυτή μπήκα εγώ. Εξήλθα και στον λίγο χρόνο που είχε απομείνει κάναμε λίγο social. Πολύ σωστή και στο κομμάτι της συμπεριφοράς. Ευγενική και με χιούμορ σε κάνει αμέσως να ξεχάσεις ότι σκοτούρες έχεις. Πέρασα πολύ ωραία και θα επαναληφθεί εκ νέου συνάντηση. Αυτά μάγκες εύχομαι σε όλους υγεία και να περνάμε καλά με τις κοριτσάρες πάντα με σεβασμό και ευγένεια για να μας έχουν πασάδες!Καπέλο

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 07, 2026
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Milanisti
Σπουδαίος
31
Πόντοι:
2.836
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Johnny Red2, agokairos, Thanos1990 και 17 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
09 Φεβρουαρίου, 2026
Tην συγκεκριμένη την εχω στα υπόψιν για συνάντηση. Μου κανει εντυπωση πως κ δεν γίνεται αναφορά εδω για την πάρτη της. ...ενω στο διπλα site μεχρι κ βίντεο δείχνει με το αγαλματενιο της κορμι.
Ποσο χρονων την έκοψες περιπου?
16 Φεβρουαρίου, 2026
@Arxontas tou skotous Κάνα 32άρι πάνω κάτω. Αν το σκέφτεσαι χώσου
review reaction 1 Arxontas tou skotous
08 Μαρτίου, 2026
Καλή είναι,αλλά μερικές φορές κλέβει χρόνο για την δεύτερη φορά. Βυζάρες φοβερές,δέρμα απίστευτα απαλό και ευγενική αν της φερθείς αντίστοιχα. Αξίζει τα λεφτά που ζητάει.
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3