Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 12 10
Call-Girls
72972
Γενική βαθμολογία
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Τι ευχάριστη έκπληξη όταν η πραγματικότητα είναι καλύτερη από τις φωτογραφίες. 
Σπάνιο απο τα περισσότερα γραφεία.
Πολύ όμορφη κοπέλα, με εξαιρετικό σώμα, ωραία επιδερμίδα και πρόσωπο. Χωρίς υπερβολικές προσδοκίες, μπορείς πραγματικά να περάσεις καλά μαζί της.
Ενώ περίμενα να επιστρέψει η Elina από GDE, διάβασα τις κριτικές και για μια φορά στάθηκα τυχερός.
Όμορφη, με ωραίο σώμα. Έχει καλή διάθεση, χωρίς περιορισμούς, και είναι ιδιαίτερα καθαρή και προσεγμένη. Είχε έτοιμη πετσέτα, αφρόλουτρο, αποσμητικό και στοματικό διάλυμα, ενώ ο χώρος είναι επίσης καθαρός και περιποιημένος.
Σου δημιουργεί την αίσθηση μιας νεανικής και αυθόρμητης παρουσίας, κάτι που κάνει τη συνάντηση πολύ ευχάριστη και σίγουρα άξια επανάληψης.
Τα αγγλικά της πολύ μέτρια αλλά δεν θα δώσει για lower, οπότε οκ. Το αμύχανο γελάκι οταν δεν καταλαβαίνει είναι λίγο σπαστικό αλλά λεπτομέρια.
Όπως μου ανέφερε, είναι εδώ με την φίλη της, την Kamila, την οποία νομίζω είδα στο ασανσέρ και μου φάνηκε επίσης καλή και οτι την αδικούν οι φωτό της.
Ανέφερε ότι κάνουν duo και λεσβιαλό για όσους ενδιαφέρονται.
Η τιμή της πολύ καλή συγκριτικά.
Συνολικά, η Zaya ήταν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη και σίγουρα θα επιδιώξω να την ξαναδώ.
Γαμάτε... κάνει καλό!!!

Σπάνιο απο τα περισσότερα γραφεία.
Πολύ όμορφη κοπέλα, με εξαιρετικό σώμα, ωραία επιδερμίδα και πρόσωπο. Χωρίς υπερβολικές προσδοκίες, μπορείς πραγματικά να περάσεις καλά μαζί της.
Ενώ περίμενα να επιστρέψει η Elina από GDE, διάβασα τις κριτικές και για μια φορά στάθηκα τυχερός.

Όμορφη, με ωραίο σώμα. Έχει καλή διάθεση, χωρίς περιορισμούς, και είναι ιδιαίτερα καθαρή και προσεγμένη. Είχε έτοιμη πετσέτα, αφρόλουτρο, αποσμητικό και στοματικό διάλυμα, ενώ ο χώρος είναι επίσης καθαρός και περιποιημένος.
Σου δημιουργεί την αίσθηση μιας νεανικής και αυθόρμητης παρουσίας, κάτι που κάνει τη συνάντηση πολύ ευχάριστη και σίγουρα άξια επανάληψης.
Τα αγγλικά της πολύ μέτρια αλλά δεν θα δώσει για lower, οπότε οκ. Το αμύχανο γελάκι οταν δεν καταλαβαίνει είναι λίγο σπαστικό αλλά λεπτομέρια.
Όπως μου ανέφερε, είναι εδώ με την φίλη της, την Kamila, την οποία νομίζω είδα στο ασανσέρ και μου φάνηκε επίσης καλή και οτι την αδικούν οι φωτό της.
Ανέφερε ότι κάνουν duo και λεσβιαλό για όσους ενδιαφέρονται.
Η τιμή της πολύ καλή συγκριτικά.
Συνολικά, η Zaya ήταν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη και σίγουρα θα επιδιώξω να την ξαναδώ.
Γαμάτε... κάνει καλό!!!
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 05, 2026
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7

Fully booked δε.
όχι μόνο εσύ :knuppel:
από εβδομάδα και βλέπουμε .. μία τα αποφεύγω τα επαναληπτικά , μία τα θέλω .. έχω και εγώ τα ψυχολογικά μου :thumbsup:
δεν είδα να σε σταμάτησαν τα ψυχολογικά. Έτρεξες!!!!