Λεπτομέρειες αξιολόγησης
5.3 1 10
Call-Girls
6385
Γενική βαθμολογία
5.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
5.0
Επικοινωνία
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
4.0
Τώρα πλέον Λάουρα, το κορίτσι το πήρα μάτι στο site των Angels και έκλεισα ραντεβού στον χώρο της κοπέλας καθώς είχα όρεξη να ξεπορτίσω.
Σκάω λοιπόν στον χώρο και με υποδέχεται το κορίτσι με όχι όση ζεστασιά περίμενα, αλλα εγώ μπήκα για να μπώ και δέν με σταμάταγε τίποτα. Κάπως κάτι κάναμε με κάτι φιλάκια και καύλωσα και ήρθε το τσιμπουκάκι που ήταν ΟΚ. Γαμήσι ιεραποστολικό και στο πλάι για τελείωμα πρώτο γύρου και εκεί ξεκινάει το θέμα μου...
Η τύπισα δέν σταμάταγε να μιλάει και ξεκάθαρα προσπαθούσε να ξεκλέψει χρόνο. Είχα καταλάβει κάποια πράγματα όταν μπήκα στο χώρο, αλλά δέν φανταζόμουν οτι θα ήταν σε τέτοιο βαθμό. Ίσως είχε δύσκολη μέρα...δεν με ενδιαφέρει...
Η ξενέρα βάρεσε κόκκινο και ξόδεψα τα τελευταία 10 λεπτά μαζί της κάνοντας ότι μπορούσα. Εκείνη διεκπαιραιωτική και μέτρια σε όλα, από πίπα που σχεδόν μου έπεσε μέχρι γαμίσι και ούτε κάν που έχυσα.
Ποτέ ξανα...
Σκάω λοιπόν στον χώρο και με υποδέχεται το κορίτσι με όχι όση ζεστασιά περίμενα, αλλα εγώ μπήκα για να μπώ και δέν με σταμάταγε τίποτα. Κάπως κάτι κάναμε με κάτι φιλάκια και καύλωσα και ήρθε το τσιμπουκάκι που ήταν ΟΚ. Γαμήσι ιεραποστολικό και στο πλάι για τελείωμα πρώτο γύρου και εκεί ξεκινάει το θέμα μου...
Η τύπισα δέν σταμάταγε να μιλάει και ξεκάθαρα προσπαθούσε να ξεκλέψει χρόνο. Είχα καταλάβει κάποια πράγματα όταν μπήκα στο χώρο, αλλά δέν φανταζόμουν οτι θα ήταν σε τέτοιο βαθμό. Ίσως είχε δύσκολη μέρα...δεν με ενδιαφέρει...
Η ξενέρα βάρεσε κόκκινο και ξόδεψα τα τελευταία 10 λεπτά μαζί της κάνοντας ότι μπορούσα. Εκείνη διεκπαιραιωτική και μέτρια σε όλα, από πίπα που σχεδόν μου έπεσε μέχρι γαμίσι και ούτε κάν που έχυσα.
Ποτέ ξανα...
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
05 Φεβρουαρίου, 2026
Λυπάμαι που δεν έγραψα για την κιουρία, αλλά άφησα μόνο ένα σχόλιο στο νήμα της Θεσσαλονίκης που χάθηκε.....
mallias20
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1