Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 4 10
Γενική βαθμολογία

8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

10.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Πρώτη του μήνα και είπα να κανω ενα δωράκι στον εαυτό μου . Ζήτησα απο τα μεγάλα γραφεία επιλογές για δύο κοπέλες μαζι και δυστυχώς με αφησαν στο διαβάστηκε ή οι επιλογές δεν μου φάνηκαν καλές. Μια απο τις επιλογές λοιπόν ήταν η Yana με την Tatiana και ήθελα πολυ να δω την Yana οποτε οτιδήποτε επιπλέον ηταν καλό. Ειχαν περισσότερες επιλογές απο λατίνες και δεν ήθελα να ρισκάρω τοσο πολυ .

Ήρθαν λοιπόν ντυμένες απλά περισσότερο θα ελεγα δύο ωραίες κοπέλες έτοιμες να πάνε για καφε . Αλλα ηταν βαμμενες παρόλο που ήμουν το πρωτο ραντεβού της ημέρας . Δεν με ενδιέφερε και πολυ για να πω την αλήθεια. Ειχαν κανει ντουζάκι απο οτι μου είπαν αλλα η Yana μπήκε ξανά για 2 λεπτα για φρεσκάρισμα και εγω άρχισα τα προκαταρκτικα με την Τατιάνα. Φιλιά νον στοπ και πολλα τριψηματα να κανουν πέτρα. Μετά απο λιγο λοιπόν ήρθε και η Υανα άρχισα τα φιλιά με αυτήν και εβαλα την Τατιάνα να με πιπωνει για αρκετή ωρα . Έβαλα την Υανα για σεξ με ενα μαξιλάρι στην μέση της γιατι δεν ήθελε απο την αρχή ντογκι ώστε να ανοίξει λιγάκι πρώτα. Συνεχισα τα φιλιά με την Τατιάνα ενώ γαμουσα την Yana. Έβαλε και λιγο χέρι να παίζει με τα @@ μου οπως τις ζήτησα. Έριξα μερικες σκληρές πουτσιες στην Υανα και να την πιάνω απο τον λαιμό. Νομιζω δεν την πειράζει και της αρέσει παραπάνω το σκληρό σεξ . Μετά απο 5 λεπτα την εβαλα για ντογκι και την γαμησα οσο σκληρά μπορούσα. Οταν σταματουσα με κλειδωνε αυτη με τα πόδια της και συνεχιζε μόνη της . Δεν ξέρω αν τελείωσε ή οχι πραγματικά αλλα πετάχτηκε σε καποια φαση και πηγε τουαλέτα. Έπιασα για λίγο την φίλη της που ειχε πολυ σφιχτό μουνακι και την πήγα λιγο ποιο χαλαρά. Πολλά φιλια πάλι λοιπόν με την Υανα αυτη την φορα . Πρέπει να πω οτι και οι δύο κανουν και έκαναν iqos στο διάλειμμα αλλα η Τατιάνα ειχε τσίχλα όλη την διάρκεια και η αναπνοή της ηταν δροσερή και ωραια , της Υανας οχι τοσο τελεια και δεν μου αρεσει η αναπνοή απο τσιγάρο ή iqos. Προς το τέλος της εβαλα να με τελειώσουν με πιπα και μαλακια . Μπράβο στην Υανα γιατι δεν άφησε τα @@ μου απο το στόμα της μεχρι να τελειώσω. Το μετανιώνω που δεν τα έριξα στο πρόσωπο της γιατι εχει ωραια φουσκωμένα χείλη και γενικά ωραίο πρόσωπο για τα γούστα μου .
Iqos στο ανάμεσα και μπανακι. Η Τατιανα μιλάει και καταλαβαίνει καλύτερα αγγλικά . Προσπάθησα να αρχίσω σχεδόν αμέσως τον δεύτερο γυρο γιατι ειχαμε περίπου 20 λεπτα μόνο. Δεν ειχα ενέργεια για σεξ οπότε για 20 λεπτα έκαναν το καλύτερο που μπορούσαν να με τελειώσουν με τα χερια τους και το στόμα τους και μπράβο τους με κατάφεραν. Ποτε δεν εχω τελειώσει αμέσως μετα απο τον πρωτο γυρο χωρις τουλάχιστον ενα μικρό διάλειμμα.
Στο σώμα εχω να πω οτι η Υανα εχει φοβερά σφιχτό σώμα με πολυ ωραίες καμπύλες . Τέλεια βυζια και κωλαρακι. Υπέροχο χρώμα επιδερμίδας και ειλικρινά αν έδινε και κωλο θα ειχα μείνει στον δρόμο. Η Τατιάνα δεν εχει τοσο τέλειο σώμα και φαίνεται απο κάποιες ραγάδες οτι εχει χάσει κιλα πρόσφατα αλλα εχει καλό χαρακτήρα και προσπαθεί αρκετα .
Για την συμπεριφορά της Υανα θα ελεγα οτι συμφωνώ με τα λίγα που εχω διαβάσει. Ενω δεν ειχε κανενα παράπονο και γούσταρε το γαμησι πολυ , δεν ηταν τοσο εύκολη να την κανεις να γελάσει και να κανεις αστεια .
Οταν εχω πάλι την ευκαιρία θα της παρω πάλι μαζι γιατι πήρα αυτο που ήθελα σε πολυυυυυ μεγάλο βαθμό.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 01, 2026
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
180€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή