Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 270 10
Call-Girls
454339
Γενική βαθμολογία
5.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
4.0
Εμφάνιση (σώμα)
4.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Η συνάντηση με τη κοπέλα έγινε μέσα στο 23. Εύκολη συνενόηση μέσο viber, 3 ώρες πριν το ραντεβού για άμεση συνάντηση 2 ωρών. Πήγα bill, έφτασα στο δωμάτιο, ενημέρωσα τη κοπέλα με μύνημα και σε ούτε 10 λεπτά χτύπησε τη πόρτα. Άνοιξα και είδα μια κοπέλα της διπλανής πόρτας, με καθημερινό κομψο ντύσιμο, γύρω στα 35 με 40 max, περίπου 1,70 στο ύψος. Το πρόσωπο της δε με ξετρελανε, από την άλλη οι φωτογραφίες που είχα δει, οι κριτικές και αυτό που είδα ήταν κινητήρια δύναμη.. άσε που παρ όλο που ήταν ντυμένη το στήθος αχνό φαινόταν και γουσταρα.. Έκανα κίνηση και πλήρωσα ώστε να μη το χω στο κεφάλι, η κοπέλα ευγενεστατη μου είπε να μη βιάζομαι. Της εξήγησα και τα πήρε! Πήγε για μπάνιο και μου είπε αν θέλω να πάω κ εγώ, τη περίμενα στο κρεββάτι. Βγήκε Μ ένα σετ εσωρούχων κόκκινο που τόνιζε το πλούσιο στήθος της... Έπεσα κυριολεκτικά με τα μούτρα, πολύ όμορφο και γεμάτο αν και κρεμαστό λόγο βάρους ,όμως σφιχτό. Χαϊδευα το κορμί της και επιφανειακά το αιδοίο της. Μου είπε για στοματικό και της είπα ότι έχω σειρά προτεραιότητας και την έβαλα να ξαπλώσει..άρχισα να τη τρώω κ ήμουν τούρμπο, τα μουνόχειλα της μικρά και καλοσχηματισμένο αιδοίο, ωραία μπούτια και γαμπες, περιποιημένα άκρα χεριών ποδιών. Σηκώθηκα όρθιος στο κρεβάτι και εκείνη άρχισε να μου κάνει στοματικό αρκετά καλό με αυξομείωση σε ταχύτητα , δεν το κάνε μηχανικά. Πέρασε προφυλακτικό και άρχισε η πράξη.. ιεραποστολικά, cowgirl, doggy με τη πρώτη κατάθεση. Μιλήσαμε περί ανέμων και υδάτων λίγο και πήγε για μπάνιο, γυρνώντας της ζήτησα να τη θηλάσω και εκείνη να με παίζει, είχε πραγματικά πολύ σέξυ χέρια και ωραία νύχια (σχετικά μακρυά). Ποοοολυ καλό Μ άρεσε και τον έπαιζε ωραία, επίσης με αυξομείωσεις, ώσπου κατέβηκε για στοματικό και έπαιξε μια από τα ίδια του πρώτου γύρου. Πάλι πολύ χαλαρή συζήτηση, ξανά μπάνιο και μετά ήρθε στο κρεβάτι. Πίστευα πως δε προλαβαίνουμε άλλη φορά, εκείνη όμως προς τιμήν της είπε πως έχουμε χρόνο και να μην αγχώνομαι και βούτηξε για στοματικό..δε δυσκολεύομαι και είμαι πάλι ντούρος, της κάνω ήπιο MouthF, το δέχτηκε. Ξέχασα να πω πως σε όλα τα στοματικά πέρασε κ από μπάλες. Και όπως είναι τη γύρισα σε doggy (ικανοποιητικό στήσιμο) με πολύ χουφτωμα στις βυζάρες, ωραία βογγητα όχι τόσο βρωμολογα αλλά απαντούσε σ ότι βρώμικο έλεγα. Από κει admiral position όπου εσταξα και τελείωσα. Ξανά μπάνιο λίγη συζήτηση και τέλος.
Εμφάνιση της κοπέλας για εμένα ήταν 4αρι με 5αρι. Είχε βυζάρες,ωραία χέρια κ πόδια με περιποιημένα άκρα, ωραία εσώρουχα, διακριτικό άρωμα, σε θέματα καθαριότητας excellent. Στα μείον της βάζω ότι είχε μικρή κοιλίτσα , όχι κάτι υπερβολικό, μικρή. Και το πρόσωπο που απλά δε με τράβαγε.
Σαν επαγγελματίας εξαιρετική, θέλει να σ ευχαριστήσει, είναι επικοινωνιακή, δεν την είδα να κοιτάζει ρολόι, δεν ένιωσα να κάνει κάτι μηχανικά. Εύκολη και άμεση συνάντηση και στη ώρα της.
Overall 80€ per hour πολύ fair.
Αν δε θες υψηλό budget, σ αρέσει μια περιποιημένη γυναίκα με πλούσιο στήθος, αξίζει να τη δοκιμάσεις.
Ps έβρεχε ήμουν με μηχανή και μόλις μπήκα σπίτι είχε στείλει μύνημα αν έφτασα καλά.
Αυτή ήταν η δικιά μου εμπειρία και εύχομαι η δικιά σας να ναι ακόμα καλύτερη.
Συγνώμη για τυχόν ορθογραφικά λάθη.
Εμφάνιση της κοπέλας για εμένα ήταν 4αρι με 5αρι. Είχε βυζάρες,ωραία χέρια κ πόδια με περιποιημένα άκρα, ωραία εσώρουχα, διακριτικό άρωμα, σε θέματα καθαριότητας excellent. Στα μείον της βάζω ότι είχε μικρή κοιλίτσα , όχι κάτι υπερβολικό, μικρή. Και το πρόσωπο που απλά δε με τράβαγε.
Σαν επαγγελματίας εξαιρετική, θέλει να σ ευχαριστήσει, είναι επικοινωνιακή, δεν την είδα να κοιτάζει ρολόι, δεν ένιωσα να κάνει κάτι μηχανικά. Εύκολη και άμεση συνάντηση και στη ώρα της.
Overall 80€ per hour πολύ fair.
Αν δε θες υψηλό budget, σ αρέσει μια περιποιημένη γυναίκα με πλούσιο στήθος, αξίζει να τη δοκιμάσεις.
Ps έβρεχε ήμουν με μηχανή και μόλις μπήκα σπίτι είχε στείλει μύνημα αν έφτασα καλά.
Αυτή ήταν η δικιά μου εμπειρία και εύχομαι η δικιά σας να ναι ακόμα καλύτερη.
Συγνώμη για τυχόν ορθογραφικά λάθη.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 12, 2023
Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σχόλια
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5

Εσύ αν επιτρέπεται.. πληρώνεσαι για κριτικες? Κερδίζεις κάποια έκπτωση?Περιμένεις να κερδίσεις κάνα βραβείο?
Δε νομίζω... Όμως ότι γράφεις θα βοηθήσει άλλους, όπως άλλοι βοήθησαν εσένα.