Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 13 10
Γενική βαθμολογία

5.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

6.0
Γενική συμπεριφορά

5.0
Επικοινωνία

6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Η ημερομηνία ενδεικτική. Εύκολα κλείστηκε το ραντεβού με το γραφείο απο whatapp. Έφτασα στο ξενοδοχίο Συγγρου, επικοινώνησα με το γραφείο και πήγα ρεσεψιόν και μου είπαν να περιμένω. Μετά απο 5 λεπτά ήμουν στο δομάτιο της κοπέλας. Η κοπέλα με υποδέχτηκε με σεξύ εσώρουχα μου φάνηκε καλύτερη απο τις φωτογραφίες το μονο που με χάλασε ηταν πως στο ύψος για κανένα λογο 1,78 και φόραγε τακούνια. Πλήρωσα, πήγα για ντουζ και μετά μαζί της στο κρεβάτι, είχε βλαει ελληνική μουσικη απ το κινητό χαμηλά. Φιλιά φουλ έδεινε κ το στοματικό της αρκετά καλό ελεύθερο, όχι κάτι τρελό όμως. Περάσαμε στο κυριώς μενου όπου είχε πολύ καλή αίσθηση το αιδείο της, σε δυό στάσεις δεν άντεξα τελείωσα. Μετά πρότινε μασαζ όπου και δέχτηκα, λιγο μπλα μπλα, οπου τα αγγλικά της μου φάνηκαν αρκετά καλα. Μου είπε πως έχει και ένα παιδάκι στη πατρίδα της και μου έδειξε και φωτο αρα πολυ δυνατό, νεαρό MILF. Έβαλε μουσικη απ τη πατρίδα της και κάπως έτσι περάσαμε στο δεύτερο γύρο, μια απ τα ίδια με το πρώτο βεβαια τώρα είχε πολυ doggy που ήταν μαγεία, και η καβάλα της ηταν ωραία, λύθηκε στο δεύτερο γύρο. Και τις δυο φορές τελείωσα στο προφυλακτικό. Λίγο μπλα μπλα, ντουζ και έφυγα. Δεν είμαι έμπειρος, μου φάνηκε αρκετά καλη εμπειρία, παρ ολα αυτα ίσως τη ξανασυναντούσα γιατι δεν ένιωσα πως υπήρχε χημεία. Ίσως το μαγκωμα μου γιατί πρώτη φορα συναντούσα κοπέλα γραφείου και που να μην μιλάει ελληνικά ή ίσως απλά δεν υπήρχε χημεία. Πάντως η κοπέλα σίγουρα έκανε το καλύτερο που μπορούσε, τα άξιζε τα χρήματα της.
συγνώμη για τυχόν ορθογραφικά

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 12, 2026
Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό