Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 25 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Την κριτική την έγραψα πριν λίγες μέρες αλλά είδα την κοπέλα στα προσεχώς και προτίμησα να τη ανεβάσω μετά το τουρ της γιατί έτσι κ αλλιώς η συνάντηση είναι πολύ παλιά και πιθανόν να έχει αλλάξει εμφανισιακά. Δυστυχώς αυτό που με ξενέρωσε μόλις την είδα δεν αλλάζει προς το καλύτερο αφού ο χρόνος είναι αμείλικτος με όλους. Ας τα πάρω όμως απ την αρχή ξεκαθαρίζοντας πρώτα ότι τα καλύτερα ραντεβού τα έχω κάνει με milf για αυτό και τα προτιμώ.
Άψογη η εξυπηρέτηση από το γραφείο και η κοπέλα έφτασε στην ώρα της. Αυτό που αντίκρισα ήταν μια περιποιημένη κυρία με ντύσιμο και μαλί ρετρό, συμπαθητικό πρόσωπο με ωραία μάτια.
Η ηλικία της τότε ήταν σίγουρα μεγαλύτερη ακόμα και από αυτή που γραφεί τώρα στο προφίλ της.Ένιωσα λίγο αμήχανα στην αρχή γιατί η εμφάνιση δεν παρέπεμπε και πολύ σε εσκορτ ,ομως με βοήθησε εκείνη να προσαρμοστώ με την καλή της διάθεση και επικοινωνία. Τα αγγλικά της πολύ καλά, είναι ευγενέστατη και γλυκομίλητη. Το σώμα σίγουρα δεν είναι αυτό στις φώτο είναι όμως αρκετά καλό με καλή δουλεία στα βυζιά.
Φιλιά δίνει με γλώσσα αλλά όχι βαθειά, πίπα καλή ,ενώ στο sex καμιά στιγμή δεν μου βγάζε να την πάω τρένο …..σε όλες τις στάσεις ήταν χαλαρά και μηχανικά ενώ αρνήθηκε ευγενικά το πρωκτικό, το όποιο πρότεινα μόνο και μόνο για να αποκτήσει λίγο ενδιαφέρον το γαμησι χωρίς να είμαι φαν της κωλοτρυπίδας λόγο των εκπλήξεων που κρύβει…Τελείωμα στο στόμα και άραγμα με κουβέντα να περάσει η ώρα αφού ήταν από τις σπάνιες φορές που δεν ήθελα δεύτερο γύρο.
Σε κάποια φάση στην αρχή που χαμουρευόμασταν γονατιστοί στο κρεβάτι έριξα κάτι ματιές στον καθρέπτη με τις μούρες μας διπλα δίπλα και μοιάζαμε για συνομήλικοι. Φυσικά και δε ήμαστε, όμως η γενική εικόνα που μου είχε καρφωθεί από την αρχή στο μυαλό ήταν μιας ώριμης περιποιημένης γυναίκας από αυτές που συναντώ συνέχεια σε γραφεία και ούτε πάει το μυαλό μου να τις πηδήξω.
Δυστυχώς δεν έχω καταφέρει ακόμα να διαχειριστώ την ξενερα στο πρόσωπο μου όταν δεν μου αρέσει η γκόμενα, όσο και αν προσπαθώ να το κρύψω με χαβαλέ κτλ νομίζω το εισπράττουν και αυτές με ότι αυτό συνεπάγεται.
Κόστος δεν θυμάμαι αφού είχε άλλη τιμή τότε και το μόνο έξτρα που πληρώθηκε ήταν για cim.

Πληροφορίες Συνάντησης

Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Ενεργό Μέλος
11
Πόντοι:
371
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 HoneyVoskos, doc_lin, elpotero και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
01 Φεβρουαρίου, 2026
'Την κριτική την έγραψα πριν λίγες μέρες αλλά είδα την κοπέλα στα προσεχώς και προτίμησα να τη ανεβάσω μετά το τουρ της γιατί έτσι κ αλλιώς η συνάντηση είναι πολύ παλιά και πιθανόν να έχει αλλάξει εμφανισιακά.'

έγινε Τάκη...
review reaction 3 pan_man77
01 Φεβρουαρίου, 2026
όχι Τάκη.... Λάκη ρε....
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2