Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.8 6 10
Call-Girls
23793
Γενική βαθμολογία
5.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
5.0
Επικοινωνία
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
Δεν είχα ρίξει την ματια μου έγκαιρα εδώ αλλά όταν την είχα κλείσει και περίμενα αραχτός στο χοτελ.
Να πω πως συμφωνώ με τους πρώτους κριτές.Η κοπέλα είναι εμφάνισιμη αλλά μέχρι εκεί.Δεν γουστάρει την κατάσταση και δείχνει να αποφεύγει τα πάντα.
Πληρωμή στην αρχή και ένα εντελώς μέτριο sex πρόγραμμα είχε ξεκινήσει.Πιπα με χέρι ,γλωσσοφιλα όχι και από τα βασικά γενικά πολύ τυπικά πράγματα.Στα 170 και σε τέτοιες τιμές νομίζω βρίσκεις να πηδήξεις κάτι πιο vfm.
Να πω πως συμφωνώ με τους πρώτους κριτές.Η κοπέλα είναι εμφάνισιμη αλλά μέχρι εκεί.Δεν γουστάρει την κατάσταση και δείχνει να αποφεύγει τα πάντα.
Πληρωμή στην αρχή και ένα εντελώς μέτριο sex πρόγραμμα είχε ξεκινήσει.Πιπα με χέρι ,γλωσσοφιλα όχι και από τα βασικά γενικά πολύ τυπικά πράγματα.Στα 170 και σε τέτοιες τιμές νομίζω βρίσκεις να πηδήξεις κάτι πιο vfm.
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
170€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Ιανουαρίου, 2026
Δεν είδες τις προηγούμενες κριτικές; Διαβάζουμε για να ξέρουμε.
G
geo21k
30 Ιανουαρίου, 2026
Ίσως θα βοηθουσε αν είχες κλείσει ραντεβού πάνω από μία ώρα και την κέρναγες ένα ποτήρι κρασί. Όσες Ρωσίδες έχουν δουλέψει στην Ευρώπη και στην Ρωσία είναι συνηθισμένες σε αυτό και το εκτιμούν ως καλωσόρισμα.
A
antony777
01 Φεβρουαρίου, 2026
Μή δίνης σημασία στὸν δε΄υτερο σχολιαστή. Καλύτερα μισάωρο γιά δοκιμή καί μετά βλέπεις
hornyasfuck
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3