Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.3 40 10
Call-Girls 216190
Γενική βαθμολογία

6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

6.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Η Daria είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα κασκαντεριλικια μου!
Το δίλλημα μεγάλο τότε….. Sasha με πολλές καλές κρητικές και πολλές φωτο , η Daria χωρίς κρητικές και φώτο χωρίς πρόσωπο?
Η απόφαση πάρθηκε λόγο σωματότυπου αφού προτιμώ ψηλά κορμιά με καλλίγραμμα πόδια….
Άψογη συνεννόηση με το γραφείο και στην ώρα της χτύπησε το κουδούνι.
Ανοίγοντας την πόρτα αντίκρισα ένα γκομενάκι πανέμορφο, ψηλό με πρωσοπάρα και ματάρες, ενώ το χαμόγελο δεν έλειπε απ τα λίγο πειραγμένα χείλη της.
Σώμα καλό με βυζαρες και τα λίγα παραπάνω κιλά που είχε σε σχέση με τις μετέπειτα συναντήσεις μας, της πήγαιναν καλύτερα.
Ήταν λίγο μαγκωμένη στην αρχή αφού ήταν το πρώτο της τουρ από ότι μου είχε πει, αλλά γρήγορα ξεθάρρεψε και με τα μέτρια τότε αγγλικά της άρχισε να συμμετέχει στον χαβαλέ που της έκανα.
Ο αγώνας δεν άργησε να ξεκινήσει με πολλά βαθιά φιλιά με ωραία γεύση παρότι κάπνιζε αυτή την μαλακια το ηλεκτρονικό μιας χρήσης…
Στο κρεβάτι πύραυλος σε όλες τις στάσεις ……δεν πα να ανέβαζα στροφές δεν μασούσε πουθενά, συμμετείχε σαν την γκόμενα μου!!
Εντύπωση μου προκάλεσε ότι την ώρα που έγλυφα το νεανικό μουνάκι της μου έδινε οδηγίες πως της αρέσει το δάκτυλο, ζητώντας μου επιτακτικά και δεύτερο.
Τελείωμα στο στόμα και αφού στράγγιξε τα πάντα ήρθε και χώθηκε στην αγκαλιά μου συνεχίζοντας να με χαϊδεύει αισθησιακά.
Γρήγορο ντους και έναρξη δευτέρου γύρου με την ιδία συμμέτοχη και απόδοση, χύνοντας ποτάμια ιδρώτα εγω , τελειώσα αυτή την φορά στο λάστιχο.
Να πω εδώ προσέχοντας τα λόγια μου ότι από ένα περιστατικό (κακό μαντάτο) που ήρθε σε ένα από τα επόμενα ραντεβού με την Daria κατάλαβα ότι έχει και καλή ψυχή….
Όλες οι συναντήσεις μαζί της δίωρες εκτός της πρώτης νομίζω και σε όλες ήταν εξαιρετική!! Δυστυχώς στα δυο τελευταία τουρ δεν κατάφερα να την δω είχα εστιάσει αλλού.
Κλείνοντας να αναφέρω ότι μπορεί μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτή η κριτική να μην έχω πάρει ακόμα την άλλη επιλογή του διλλήματος που ανέφερα στην αρχή, έχει όμως ήδη ξεκινήσει η αντίστροφη μετρηση…..9-8-7-6-5-4…..ακουω βήματα ….

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σεβαστός
11
Πόντοι:
1.071
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Kadom, hornyasfuck, doc_lin και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Ιανουαρίου, 2026
Κασκαντερ με κοπελα που χει 40 κριτικες πρωτη φορα βλεπωΧαχαχα!

Αν θες να λεγεσαι κασκαντερ πηγαινε σε καποια που χει 0 κριτικες
review reaction 3 hornyasfuck, srek7
27 Ιανουαρίου, 2026
Revlimit Όταν είδα την Daria για πρώτη φόρα δεν υπήρχε κριτική….
Προφανώς διάβασες μόνο την πρώτη γραμμή και έσπευσες να κράξεις….
review reaction 3 review reaction 1 hornyasfuck, srek7
27 Ιανουαρίου, 2026
Αυτό με το δάχτυλο το έκανε και σε εμένα. Προσωπικά δεν το έχω ξανασυναντήσει από επαγγελματία, ήθελε να την κάνω να τελειώσει (αληθινά και όχι προσποιητά) μέχρι που το κατάφερε.

Σπάνια περίπτωση κοπέλας από κάθε άποψη. Μακάρι να γίνει κάποτε ο κανόνας και όχι η εξαίρεση τέτοιες κοπέλες, όπως ήταν κάποτε τα πράγματα, αν και χλωμό.
review reaction 1 review reaction 3 Kadom, hornyasfuck
28 Ιανουαρίου, 2026
Καλα εκανες και εγραψες την εμπειρια σου εστω και με καθυστερηση 40 κριτικων,
θα μπορουσες να σαι ο πρωτος που θα γραφε κριτικη και τοτε θα σου λεγα μπραβο και θα ισχυει ο ορος "κασκαντερ" ,
αλλα μαλλον φοβηθηκες μη σου φαμε την γυναικα και για αυτο εγραψες τωρα
review reaction 3 hornyasfuck, pan_man77
28 Ιανουαρίου, 2026
Σε είχα για πιο τσακάλι αλλά δεν πειράζει θα στα κάνω λιανά…..
Για γκόμενες που πήδηξα χθες η προχθές η το σκ… δεν γραφώ κριτικές για λογούς εχεμύθειας αφού οι συναντήσεις γίνονται σε δικούς μου χώρους και όχι σε ξενοδοχεία, στούντιο μπουρδελα κτλ…
Τις βίζιτες και το όποιο κασκαντεριλικι τα κάνω για πάρτι μου και όχι για να έχω να γραφώ κριτικές και να συμμετέχω στο forum…..
Εδώ γραφώ του τελευταίους δυο μήνες για να κάνουμε λίγο πλάκα η να ανταλλάσουμε καμία εμπειρία …..και όχι για να μου πεις μπράβο, ούτε για να το παίξω σουπερ γαμιας και κασκαντέρ….. έτσι ήταν έτσι τα έγραψα…..
Επίσης σου προτείνω να πάρεις DARIA….θα ζηλεύω λίγο μην μου την πάρεις ρε μπαγάσα, αλλά χαλάλι σου αν είναι να σταματήσεις να γράφεις μαλακιες!!
review reaction 1 review reaction 3 Kadom, hornyasfuck
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5