Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.6 7 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 51561
Γενική βαθμολογία

9.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

10.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Ήρθε ακριβώς το κορίτσι που βλέπετε στις φωτογραφίες. Όχι μόνο λάμψη και καλημέρα ζωή είχε η Lilian!! Η ποιο αντιπροσωπευτική φωτό ειναι αυτη με τα Ροζ εσωρουχα, και τα πρασινα λαχανι (6 και 7 photo). Ματάρες λοιπον, μέσα στο χαμόγελο με ενα νεανικο σωμα , ολιγον τι αγυμναστο, με πολυ λιγη κοιλιτσα , που πραγματικα για εμενα, οποιον το ενοχλησει σε ενα τετοιο συνολο, με αυτες τις υπεροχες βυζαρες, θα πρεπει να παει να κοιταχτεί. (αλλα για να ειμαι και αντικειμενικός για αυτο βαζω και 8 στο σωμα)

Ηρθε στην ώρα της, εκανε 5 λεπτο ντους, βγήκε πεντακάθαρη με τα αντισηπτικά της και με τα όλα της και ξεκινησαμε αμεσως. Χαλαρα με φιλακια στο κρεβατι και αμεσα με μια φανταστικη πιπα με πολυ σαλιο και deepthroat , με περασματα απο παντου και ισπανικο στις βιζαρες της. Αυτο που μου αρεσε παρα πολυ ειναι οι παρα πολυ πειστικές/αληθινές της εκφράσεις. Σου δειχνει απο την πρώτη στιγμή οτι της αρεσει παααρα πολύ αυτό που κάνει. Το γυρίσαμε σε 69 αλλα μου ειπε πολυ γρηγόρα να σταματησουμε και συνεχισε με πιπα, γιατι μου λεει δεν μπορει να συγκεντρωθεί. Λογικά απλα δεν πολυ γουστάρει. Μετα λοιπον απο ενα 20λεπτο! πιπας το γυρναμε στο σεξ, χωρις ύχνος λιπαντικου, λιγο απο πανω αυτη , μετά ιεραποστολικο , μετα στα 4.... Με την ολη φαση γύρω στα 15 λεπτα , με την Λιλιαν να βγαζει πολυ πάθος.

Αφου ειχαμε σκάσει και οι δυο, της λέω να ανοιξω το παραθυρο, Yes, you read my mind. Relax a bit μου λεει και ξαπλωσαμε αρχίζοντας παλι το χαμουρεμα. Εβγαλα την καποτα και της τον εδωσα στο στομα , ετσι οπως ηταν ξαπλωμενη και άρχισα να παίζω το μουνακι της (και δαχτυλα) , οπου ήταν μουσκεμα, μου ειπε "Ι can cum like this"... Πολυ καβλωτικη φαση, αφου το κοριτσι φαινοταν τρομερα αληθινο στην συμπεριφορα του. Στο 5αλεπτο μπηκε παλι το σκουφακι και για να μην μακρηγορω η μαχη τελειωσε με ιεραποστολικο και καταθεση στα βιζια της. I'm so relaxed now , ειπε χαμογελόντας... Έχυσε στα αλήθεια , δεν έχυσε, λίγη σημασία έχει, αφού η όλη φαση ήταν ότι καλύτερο.

Υπέροχη η Lilian λοιπον συναγωνιστές. Δεν ξέρω αν ειναι για άγριες καταστάσεις. Δεν μου το βγαλε έτσι και αλλιως, πέρα απο λιγο spanking στα 4 και λίγο choking στο ιεραποστολικο που με ενθάρρυνε να το συνεχιζω γιατι γούσταρε.

Για μένα έγινε στανταρακι!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 24, 2026
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
170€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ενεργό Μέλος
18
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Panikos27, Yatoputso, Tsouk1 και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Ιανουαρίου, 2026
Που την συνάντησες αδερφέ? Όταν λες ήρθε, εννοείς στον χώρο σου? Η σε ξενοδοχείο?
review reaction 1 hornyasfuck
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1