Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 11 10
Call-Girls 51310
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Σημερινή συνάντηση με την κοπέλα στο Bill. Επικοινώνησα προχθές το απόγευμα με το εν λόγω γραφείο ούτως ώστε να κλείσω για σήμερα. Εξυπηρετικές οι κοπέλες και η προχθεσινή και η σημερινή που επικοινώνησα μερικές ώρες πριν το καθορισμένο μου ραντεβού για την επιβεβαίωση. Ήρθε με καθυστέρηση λόγω ενός συμβάντος που είχε ο οδηγός όπως μου αποκάλυψε. Με αποζημίωσε όμως και με το παραπάνω στον αγώνα. Αρχικά να πω πως πρόκειται για ένα κορίτσι γύρω στα 27 όπου δεν της φαίνεται και μου έκανε εντύπωση ότι μιλάει άψογα τα Ελληνικά μας μιας και είναι από μικρό παιδί εδώ. Αφού κάναμε ελάχιστο social μπαίνουμε για μπάνιο πρώτα εκείνη μετά εγώ και έναρξη του αγώνος. Πέσανε γλωσσόφιλα και περί του σώματός της το οποίο είναι άκρως καυλιάρικο. Την περιποιήθηκα με το γλείψιμό μου όπου καύλωσε στο φουλ. Είχε βάλει τα πόδια της στους ώμους μου και αναστέναζε με μικρούς σπασμούς οι οποίοι εντάθηκαν καθώς ανέβασα στροφές. Σειρά της να με περιποιηθεί με ένα γλείψιμο πολύ ωραίο από πλευρά της με μια παιχνιδιάρα γλώσσα και προσπάθειά της για deep throat. Αφού με έκανε πύραυλο πέρασμα καπότας και αρχή με ιεραπόστολο ύστερα στα 4 μετά με cow και κλείσαμε ξανά με missionary όπου μου έδωσε να καταλάβω ότι είναι η αγαπημένη της στάση. Καθ'όλη τη διάρκεια η μικρή είχε καυλώσει στο φουλ κι έβγαζε αναστεναγμούς και βογγητά με συμμετοχή άψογη από μέρους της αφού κάνει το παν για να μένεις ευχαριστημένος και να περάσεις καλά. Το τέλος ήρθε στις βυζάρες της όπου τις έλουσα δεόντως. Μπάνιο και από τους 2 μας και χαιρετηθήκαμε ανανεώνοντας το ραντεβού μας για το προσεχές μέλλον. Να σημειώσω ότι η πληρωμή έγινε στην αρχή πριν τη φάση αλλά η κοπέλα δεν είχε πρόβλημα να τα πάρει και στο τέλος. Πέρασα πολύ ωραία και κρίμα που δεν είχαμε χρόνο παραπάνω. Αυτά μάγκες εύχομαι σε όλους υγεία και να περνάμε καλά με τις κοριτσάρες πάντα με σεβασμό και ευγένεια για να μας έχουν πασάδες!Καπέλο

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 25, 2026
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Milanisti
Ανώτερος
38
Πόντοι:
6.236
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Johnny Red2, Περπάτημα κάνει καλό, hornyasfuck και 16 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
25 Ιανουαρίου, 2026
Η σωστή βαθμολογία είναι 10 σε όλα αλλά το σύστημα δε με άφηνε για παραπάνω σαν καινούργιο μέλος που είμαι
review reaction 1 hornyasfuck
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1