Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 2 10
Γενική βαθμολογία

6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

6.0
Γενική συμπεριφορά

6.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Ήρθε ντυμένη κομψά, με μια καφέ παντελόνα και ένα μακρύ παλτό που της χάριζε έναν αέρα σοβαρότητας, σχεδόν επαγγελματικό.
Η έκφρασή της αυστηρή· σπάνια χαμογελούσε. Από κοντά, όμως, το πρόσωπό της είχε κάτι παραπάνω απ’ ό,τι άφηναν να φανεί οι φωτογραφίες — ίσως μια κρυφή ομορφιά που δεν αγαπά να επιδεικνύεται.
Ο χαρακτήρας της είχε μέταλλο.
Ένα αυταρχικό στυλ, ήσυχο αλλά παρόν, σαν άνθρωπος που έχει μάθει να δίνει εντολές και να ακούγεται. Αν μου έλεγαν πως είναι εισαγγελέας, δικηγόρος ή στέλεχος μεγάλης πολυεθνικής, δεν θα αμφέβαλλα.

Ευγενική πάντα , αλλά αυτή η στάση δημιουργούσε έναν αέρα αμηχανίας …

Με τα ρούχα, ένα όμορφο ψηλό milf.
Όταν όμως αποκάλυψε το κορμί της, η φαντασία μου δεν δικαιώθηκε. Το σώμα της, λίγο ατσούμπαλο, χωρίς μεγάλες διαφορές από τις φωτογραφίες, αλλά σίγουρα περίμενα κάτι καλύτερο .

Το 25 στην καρτέλα νομίζω ότι δεν ισχύει ίσως το 28- 29 να ήταν πιο αντιπροσωπευτικό …

Στο κοινωνικό κομμάτι ήταν ευγενική και τυπική. Δεν άνοιγε εύκολα χώρο για κουβέντα, αλλά υπήρχε μια άνεση, μια ήρεμη συνύπαρξη χωρίς τριβές.

Ξεκινήσαμε σιγά. Την χάιδευα, με φιλούσε. Το φιλί της υπέροχο πραγματικά ένιωθα ότι το αποζητούσε , και όσο περνούσε η ώρα άρχισε να ξεπροβάλλει μια αχνή φλόγα, μια υπόσχεση πάθους.

Στην κρεβατοκάμαρα, αφού έπαιξα λίγο με το μαλακό της στήθος, πήγα να την γλείψω. Μου είπε ήρεμα ,ευγενικά , αλλά και ξεκάθαρα πως δεν της αρέσει η αιδοιολειχία και θα προτιμούσε να το προσπεράσουμε .
Την παρακάλεσα να δοκιμάσουμε έστω λίγο. Δέχτηκε, μα μετά από δέκα μόλις δευτερόλεπτα μου είπε, ευγενικά αλλά φανερά στρεσαρισμενη
Ξάπλωσε εδώ ,δείχνοντάς μου ένα σημείο στο κρεβάτι.

Οκ λέω δεν γαμιεται …

Συνεχίσαμε.
Λίγα φιλιά, μια μέτρια πίπα, κάναμε έρωτα για λίγο. Με καβάλησε όμορφα και εκεί υπήρξε μια αναλαμπή — μια στιγμή που όλα έμοιαζαν να κουμπώνουν, και η συνάντηση άρχισε επιτέλους να βρίσκει ρυθμό.
Το πάθος Έμοιαζε αυθεντικό , η καυλα άρχιζε να αποτυπώνεται στο πρόσωπο της και στους αναστεναγμούς της .

Ξαπλώνω διπλα της και αρχίζω να παίζω με το μουνάκι της, ενώ εκείνη χάιδευε το καυλί μου, έτοιμο να χαθεί ξανά μέσα της με την πρώτη ευκαιρία.
Κι εκεί που πίστεψα πως η ένταση κορυφώνεται και νόμιζα ότι είχε έρθει σε οργασμούς , μου είπε
« σε παρακαλώ Βγάλε τα χέρια σου από μέσα μου, δεν μου αρέσει».
Τα δάχτυλά μου ήταν γεμάτα από τα ζουμιά της. Δεν ξέρω αν έκανα κάτι λάθος ή αν ήμουν πιο απότομος απ’ όσο έπρεπε. Μέχρι εκείνη τη στιγμή ένιωθα πως το μοιραζόμασταν και ήταν κοντά σε κλιμάκωση ….

Ίσως να έκανα λάθος….

Μετά από λιγη πίπα, ζήτησα να ολοκληρώσουμε τη συνάντηση. Είχα ξενερώσει και δεν πίστευα πως υπήρχε κάτι ακόμη να μου προσφέρει η κυρία εκείνο το βράδυ.

Στο μικρό σοσιαλ που ακολούθησε συνέχισε να είναι ευγενική , ανοίχτηκε λίγο παραπάνω και μου εξομολογήθηκε ότι ήταν άυπνη για παρατεταμένο διάστημα , οπότε σίγουρα έχει μια καλή δικαιολογία …

Αλλά δυστυχώς κρίνονται εκ του αποτελέσματος οπότε εγώ δεν θα την ξανάβλεπα, εκτός αν μάθαινα πως έχει εξελίξει και βελτιώσει τις υπηρεσίες της.

Μια όμορφη ψηλή μιλφαρα , σε προϊδεάζει για σκληρές καταστάσεις αλλά νομίζω ότι αποζητεί πιο gfe …

Κρίμα γιατί έδειξε ότι κάνει μια προσπάθεια να σε ευχαριστήσει και να σε ακολουθήσει , μου χάρισε απλόχερα φιλιά -φίλαγε υπέροχα το υπερτονιζω αυτό -υπήρχαν ομορφεσ στιγμές αλλά δυστυχώς μια η ελειψη 69 , και το γεγονός ότι ενώ πραγματικά έμοιαζε να απολαμβάνει το δαχτυλιασμα με
Έκοψε φαρδιά πλατιά .

Το γραφείο όπως πάντα εξαίρετικο .

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 20, 2026
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
tsontopoulos
Γλομπεο-Μύστης
89
Πόντοι:
26.250
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 titsglazer, hornyasfuck, n.smirni76 και 18 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Ιανουαρίου, 2026
νασαι καλα φιλε μου γιατι μου ελυσες βασικη απορια , εγω λογω δουλειας αλλα κ επειδη με αφησε αρκετα μπερδεμενο η συναντηση μου με την αλινα ακομα σκεφτομαι πως θα τη γραψω την κριτικη μου , παντως το γραφειο πρεπει να το βγαλει το 69 απο την καρτελλα της κοπελας γιατι τους το επισημανα μετα τη συναντηση μας κ τωρα ερχεται κ η δικη σου κριτικη καπακι , να μην βασανιζομαστε αδικα οι γλειφομουνακηδες , α ρε βιαστηκα να τη συναντησω ο παπαρας , λιγο να περιμενα θα με ειχες σωσει....
review reaction 1 hornyasfuck, xan4625, tsontopoulos
24 Ιανουαρίου, 2026
Μερικές διευκρινίσεις.
28–29 που γράφω εννοώ εσκορτ ίσια χρόνια …

Γενικά περιποιημένη γυναίκα , και πεντακάθαρη μοσχομυριστή .

Φάνηκε ότι δεν είναι επαγγελματίας , αλλά ούτε και μεγάλη φαν της πουτσας .
review reaction 1 hornyasfuck, xan4625, TOMCRUISE
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2