Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 4 10
Γενική βαθμολογία

5.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

5.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

4.0
Από τις ωραίες καλλιγραμμες γυναίκες που υπάρχουν στη λίστα του γραφείου.Πηγαινα διστακτικά καθώς στις αναρτημένες φωτός πότε δεν εχω εμπιστοσύνη.Και όμως είναι σχεδόν ετσι.Τα καλά κάπου τελειώνουν καθώς η μικρή μας δεν δέχεται και πολλά.Δεν θέλει καν να φιλήσει θα το αποφύγει με τρόπο.Δεν δέχεται γλυψιμο σε ρώγες ούτε χαμηλά... Ελάχιστα μέχρι καθόλου...
Επίσης για πίπα κλπ μέτρια θα τα χαρακτήριζα.Κανενα ελκυστικό στοιχείο δεν βρήκα στο ραντεβού μόνο ότι είναι πάρα πολύ απόμακρη εξού και ο τίτλος.
Αν έχετε την περιέργεια για την εμφάνιση και για να την δείτε θα έλεγα κάντε το σε μισάωρο.Για 160 εγώ ξανά όχι.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 20, 2026
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Νέο Μέλος
6
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 hornyasfuck, Yatoputso, piko και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Ιανουαρίου, 2026
Τουλάχιστον αυτός που έγραψε πρώτος κριτική για αυτήν και την εξυμνούσε πήγε ήδη για μπάνιο, όπως και πολλοί άλλοι κλώνοι.
Ευτυχώς οι μοντς εδώ δεν θέλουν να καταντήσει το σαιτ αναξιόπιστο, σαν τους δίπλα και τους παραδίπλα.
review reaction 1 hornyasfuck, Senteron, BigMountain και 1 ακόμα μέλος
23 Ιανουαρίου, 2026
Aπ' ότι βλέπω η κατάσταση είναι χειρότερη από το προηγούμενο τουρ. Σ' εμένα έδωσε φιλιά και με άφησε να της κάνω τουλάχιστον επιφανειακό γλυφομούνι στην κλειτορίδα. Πραγματικά κρίμα τέτοιο κορμί να πηγαίνει χαμένο. Στην ηλικία που είναι θα έλεγες ότι το λογικό θα είναι να θέλει να ξεσκιστεί. Τώρα είναι μια όμορφη ανοργασμικιά.
review reaction 1 hornyasfuck, BigMountain
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2