Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.4 9 10
Call-Girls
52492
Γενική βαθμολογία
8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
6.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Dorothy μια Ελληνοαμερικάνος , λίγο πιο χαμηλά σίγουρα από το 1,79 λίγο πιο ψηλά στην ηλικία , αλλά σίγουρα μια εμπειρία από μόνη της .
Σίγουρα όχι αν θες πιτσιρίκι , ή κάτι πορνοσταρικο σε εμφάνιση .
Σίγουρα ναι αν θες κάτι να σου γαμησει το μυαλό .
Αυτά τα ολιγα από εμένα και ξέρω ότι δεν βοήθησα αλλλα θα σας ευχηθώ καλυνηχτα και ευχαριστώ που διαβάσατε την κριτική μου , μην ξεχάσετε τις παρωπίδες να μου βάλετε καθώς θα φεύγετε .
Dim lighted beauty,.
Πόσο υπέροχο απόψε με τα σβηστά φώτα από τις κολωνες εκτρώματα που έχουν τοποθετηθεί σαν κέρατα και προσπαθούν να εκφυλίσουν την αγία νύχτα , εσύ να εισια χέρι χέρι με
Ένα άγνωστο κορμί …
The anathema to the degrees of separation ….
Πόσο όμορφο μέσα από τα μάτια του άλλου να βλέπεις το σύμπαν όλα καιρό να σου χαμογελάει …
E=mc^2
Ταξίδια στον χρόνο , οι τέσσερις διαστάσεις ένα κύμα στο αέρα , και λίγο μετά ολιγα volt διάφορα σε μερικούς νευρώνες , να πλέουν στο
Μυαλό μου μέσα σε πλαστικά οιστρογόνα και λίγα ψήγματα τεχνίτης ενδοφερινης , και ντοπαμίνης με την προλακτινη να προσπαθεί να τιθασεψει την προδομένη μου οξυκοτινη ….
Memento Mori
Αλήτη χρόνε , με προδώσες και εσύ …
μου δώσε σταγόνες μέσα στην φυλακή μου και άλλους του πότισες με ποτάμια και καταράκτες …στο απέραντο σκοτάδι ενός κοιμώμενου παγωμένου ωκεανού σε ένα φεγγάρι του κρονου …
The beauty of the malfunctioning society …
Κοιτώντας άραγε την μισοφωτισμενη πόλη μας πόσοι νοστάλγησαν τις αρχαιεσ ρίζες μας με την ζώνη του Μαγγελάνο να ομορφαίνει της άγια νύχτα ,
Και πόσοι άλλοι φοβήθηκαν μην τους αφομοίωση το σκοτάδι ….
Καλό βράδυ και αν νιώσεις ότι το σκοτάδι θα σε καταπιεί , ίσως να έχει έρθει η ώρα ένα βράδυ να πας να ξυπνήσεις αντί να πας για ύπνο …
Σίγουρα όχι αν θες πιτσιρίκι , ή κάτι πορνοσταρικο σε εμφάνιση .
Σίγουρα ναι αν θες κάτι να σου γαμησει το μυαλό .
Αυτά τα ολιγα από εμένα και ξέρω ότι δεν βοήθησα αλλλα θα σας ευχηθώ καλυνηχτα και ευχαριστώ που διαβάσατε την κριτική μου , μην ξεχάσετε τις παρωπίδες να μου βάλετε καθώς θα φεύγετε .
Dim lighted beauty,.
Πόσο υπέροχο απόψε με τα σβηστά φώτα από τις κολωνες εκτρώματα που έχουν τοποθετηθεί σαν κέρατα και προσπαθούν να εκφυλίσουν την αγία νύχτα , εσύ να εισια χέρι χέρι με
Ένα άγνωστο κορμί …
The anathema to the degrees of separation ….
Πόσο όμορφο μέσα από τα μάτια του άλλου να βλέπεις το σύμπαν όλα καιρό να σου χαμογελάει …
E=mc^2
Ταξίδια στον χρόνο , οι τέσσερις διαστάσεις ένα κύμα στο αέρα , και λίγο μετά ολιγα volt διάφορα σε μερικούς νευρώνες , να πλέουν στο
Μυαλό μου μέσα σε πλαστικά οιστρογόνα και λίγα ψήγματα τεχνίτης ενδοφερινης , και ντοπαμίνης με την προλακτινη να προσπαθεί να τιθασεψει την προδομένη μου οξυκοτινη ….
Memento Mori
Αλήτη χρόνε , με προδώσες και εσύ …
μου δώσε σταγόνες μέσα στην φυλακή μου και άλλους του πότισες με ποτάμια και καταράκτες …στο απέραντο σκοτάδι ενός κοιμώμενου παγωμένου ωκεανού σε ένα φεγγάρι του κρονου …
The beauty of the malfunctioning society …
Κοιτώντας άραγε την μισοφωτισμενη πόλη μας πόσοι νοστάλγησαν τις αρχαιεσ ρίζες μας με την ζώνη του Μαγγελάνο να ομορφαίνει της άγια νύχτα ,
Και πόσοι άλλοι φοβήθηκαν μην τους αφομοίωση το σκοτάδι ….
Καλό βράδυ και αν νιώσεις ότι το σκοτάδι θα σε καταπιεί , ίσως να έχει έρθει η ώρα ένα βράδυ να πας να ξυπνήσεις αντί να πας για ύπνο …
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 21, 2026
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
170€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού

πρόλαβες να γαμήσεις ή σε πρόλαβε ο οδηγός στο παρά δέκα? :think:
Καντο λιανό μια , γιατί σε έχασα κάπου .
Α!
Και το C17N
:thumbsup:
χαχα αυτό μάλλον έπρεπε να το γράψω εγώ, μετά το καληνύχτα και τις καταλήξεις σε -τινη αλλά οκ.
μήπως ξηγήθηκες αλά παπατζήδες (τιμημένους και μη) που λέει ο ένας στον άλλον τι να γράψει, για να φαίνεται ότι έχει πάει ?
.
είναι μελαχρινή και έχει καρέ μαλλί η Ντόροθυ μήπως ?
Στα αρχιδια μου να πεις ότι παπαρια θέλεις , αλλά όχι να με κατηγορήσεις ότι λέω παπαριες .
θα'ρθει η άνοιξη να μας φέρει λουκουμάδες.
Τα σπουργίτια που φτεροκοπάνε στις αναμνήσεις μας
άστα να πλέξουν δαντέλες.
Λύσε τα μαλλιά σου και τρέξε με γυμνά μοσχάρια
στην επιστροφή του γυρισμού."