Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.6 11 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 51718
Γενική βαθμολογία

6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Μεταναστης λιγον ημερων στην Αθηνα και λεω ας καλεσω μια κοπελα. Μπαινω Βου και λεω θα καλεσω αυτην που θα μου κανει πρωτη κλικ. Μου εκανε κλικ η λεγαμενη.
Συνεννοηση με γραφειο ευκολη γρηγορη και αναμενω. Ερχεται στην ωρα της, χτυπαει πορτα ανοιγω και βλεπω μια ψηλη αδυνατη ωραια κοπελα αλλα κατα την γνωμη μου χωρις χαρη. Ψηλη....... οπτικα ψιλοκρυα, αδυνατη (ωραιο σωμα ωραιο προσωπο) αλλα εχει αυτα τα χαρακτηριστικα του ανατολικου μπλοκ που λιγο πολυ τις κανει ολες ιδιες. Επειδη δεν παω για πρωταθλημα αλλα απλα να χυσω με κατι...... λεω περασε και χαμογελαω σαν ενθουσιασμενος και καλα. Της προτεινα να καθισει να την κερασω ενα ποτο αλλα ηθελε μονο χυμο η νερο δεν θυμαμαι. Της δινω τα χρηματα μπροστα απο μονος μου πριν τα ζητησει για να μην με ξανασηκωνει και να ψαχνω τα παντελονια μου και ετσι οπως ημουν βαρεμενος λεω..... κανε ενα μπανακι να δροσιτεις και σε περιμενω. Ερχεται μετα απο 5 λεπτα με ενα κορδονατο εσωρουχακι και ξαπλωνει διπλα μου. Αρχισε να με χαιδευει και ενοιωθα καλα. Λεω ας κουνηθω και γω λιγο να πιασω κανα κοκκαλο. Αρχιζω να την πασπατευω και αρχιζω να καταλαβαινω οτι εχει και τα πιασιματα της και την κωλαρα της και τις βυζαρες της αλλα και την απαλη επιδερμιδα της. Αρχισα να δινω λιγο περισσοτερη σημασια για να μην την προσβαλω κιολας και σιγα σιγα πηρε μπρος το πραγμα γιατι ειμαι σιγουρος οτι την κομπλαρα λιγο με την συμπεριφορα μου.
Ειχα ηδη καυλωσει και κατεβηκε προς τα κατω για να αρχισει το τσιμπουκι αλλα δεν την αφησα για πολυ και της ειπα να κατσει πανω του. Απο κει και περα ολα αλλαξαν. Ενοιωθα την κοπελα σαν να ειναι η σχεση μου. Φαινοταν να γαμιεται επειδη της αρεσει και οχι επειδη ειναι η δουλεια της. Το ειχε μεσα της και ξαπλωνε πανω μου και σταματαγε τις κινησεις και με κραταγε αγκαλια νοιωθοντας την ανασα της στον λαιμο μου. Ειμαι και αγκαλιτσας τελευταια και μου αρεσε παρα πολυ. Μετα απο αρκετη ωρα την σηκωσα και την πηγα στο παραθυρο με θεα θαλασσα για να την παρω πισοκολλητο στα ορθια οπου στηθηκε πολυ ωραια και η θεα του κωλου της και του κορμιου της να στηνεται για μενα ηταν πολυ καυλωτικη. Μπηκα και θα ελεγα οτι σε αυτην την σταση ειχε στενεψει λιγο το μουνι της και ηταν πιο δυνατη η αισθηση. Μετα απο λιγο ξαναπηγαμε στο κρεβατι για ιεραποστολικο γιατι ως γνωστο βαρεθηκα..... γαμουσα κανα 3λεπτο αλλα δεν εχυνα και τελικα της λεω θα βγαλω την καποτα να την παιξω λιγο. Τελικα λιγο απο δω λιγο απο κει βρεθηκα να ειμαι απο πανω της γονατιστος στο υψος τον βυζιων της και εχυνα οπου εβαλε το χερι της και περιορισε τα παιδια μου στα βυζια της και στα χερια της.
Θα την ξανασυναντουσα και μαλιστα θα ηθελα να ειμαι με την δικια μου μαζι αλλα ξεχασα να την ρωτησω αν το χει με τα ζευγαρια. Θελω να μου την εκπορνευση καποια, οποτε πρεπει να ειναι εμπειρη.
Η Σονια ειναι ενα ευγενικο κοριτσι και σε παει με τον τροπο της εκει που θελει και εκει που μπορει. Ομορφο, καλο παιδι και τιμιο, και πειποιημενο.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 19, 2026
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
170€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή