Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.5 4 10
Call-Girls
18880
Γενική βαθμολογία
6.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
6.0
Επικοινωνία
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
...δεν θα έγραφα...γιατί προτιμώ την γαλήνη μου...αλλά κάπου ώπα...
...όταν δίνω 160 για 60 λεπτά...θέλω να γαμήσω...
...δεν με ενδιαφέρει να με βάλει κάτω η άλλη...για να έχει τον έλεγχο...και να κάνει αυτά που θέλει αυτή...
...πληρώνω για να γαμήσω...εγώ!!...και όχι απλά για να φασωθώ και να βγει η άλλη ατσαλάκωτη...χωρίς να της χαλάσω τα μαλλιά...χωρίς να την χαλάσω το make up...χωρίς να νιώσει γαργάλημα...χωρίς να ιδρώσει...χωρίς γλωσσόφιλα...
...τι να τα κάνω τα καλά αγγλικά της?...το ζήτημα της Γροιλανδίας θα λύναμε?...
...τι να το κάνω το καλό κορμί αν σε κόβει και δεν σε αφήνει να το "τρέξεις"?...
...άσε μας κουκλίτσα μου...
...θα κάτσει μέχρι τέλος Φεβρουαρίου...τρέξτε να προλάβετε την τοπ εσκορτ!!!...:headbang::headbang::headbang:
...όταν δίνω 160 για 60 λεπτά...θέλω να γαμήσω...
...δεν με ενδιαφέρει να με βάλει κάτω η άλλη...για να έχει τον έλεγχο...και να κάνει αυτά που θέλει αυτή...
...πληρώνω για να γαμήσω...εγώ!!...και όχι απλά για να φασωθώ και να βγει η άλλη ατσαλάκωτη...χωρίς να της χαλάσω τα μαλλιά...χωρίς να την χαλάσω το make up...χωρίς να νιώσει γαργάλημα...χωρίς να ιδρώσει...χωρίς γλωσσόφιλα...
...τι να τα κάνω τα καλά αγγλικά της?...το ζήτημα της Γροιλανδίας θα λύναμε?...
...τι να το κάνω το καλό κορμί αν σε κόβει και δεν σε αφήνει να το "τρέξεις"?...
...άσε μας κουκλίτσα μου...
...θα κάτσει μέχρι τέλος Φεβρουαρίου...τρέξτε να προλάβετε την τοπ εσκορτ!!!...:headbang::headbang::headbang:
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σχόλια
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
22 Ιανουαρίου, 2026
Εγώ πάντως τα έγραψα σαν σχόλιο σε προηγούμενη κριτική. Από εμφάνιση σκίζει αλλά βάζει πολλούς κόφτες. Ακόμα και στο γλυφομούνι δε θέλει να βάζεις γλώσσα μέσα. Μόνο επιφανειακά. Την είδα και 2η φορά μήπως και λόγω οικιότητας από την προηγούμενη συνάντηση ανοιχτοί λίγο περισσότερο, αλλά ήταν η ίδια φάση. Αν ήταν δοτική όπως κάποιες άλλες, (πχ Daria) θα παραμιλάγαμε.
G
geo21k
22 Ιανουαρίου, 2026
μια γνωστή citytourιστρια μου είχε πει κάποτε όταν ανέβαζα ρυθμό..... θέλω να έχω το κοντρολ..... xaxaxa
prokopis_proikismenos
22 Ιανουαρίου, 2026
Αφού ήθελε κοντρόλ έπρεπε να της δώσεις της τηλεόρασης.
G
geo21k
22 Ιανουαρίου, 2026
…geo21k…η τυπισσα θέλει να βγάζει λεφτά χωρίς να την γαμάνε!!!!…και από ότι είδα βρίσκει και τα κάνει…
Διαγραμμένο μέλος 254749
22 Ιανουαρίου, 2026
Εγώ απλά της έδωσα 2η ευκαιρία μπας και είναι πιο δοτική, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι νοιάζεται μόνο για τα λεφτά. Δε λέω, να την πληρώσουμε, αλλά να δώσει κι αυτή κάτι. Όταν η γυναίκα είναι τόσο όμορφη και θες να τη γλύψεις και να τη σκίσεις σα μανιακός, οι κόφτες είναι ότι χειρότερο. Η απόλυτη ξενέρα.
G
geo21k
23 Ιανουαρίου, 2026
@Galias ... Καλωσόρισες. Σε είχα επιθυμήσει
xan4625
23 Ιανουαρίου, 2026
Πλησιάζει η μέρα που θα τις φέρνουν στη γυάλα να τις βλέπουμε και να τον μπεγλεράμε....
mysterious
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7