Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 4 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

4.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Μπουμπούκι όνομα και πράγμα , είναι ένα γλυκό και μικρό κοριτσάκι , που. Πραγματικά μου ανέσυρε μνήμες από τα εφηβικά μου χρόνια .

Ολα στητά όμορφα φυσικά , ένα Τάτου στο αριστερό χέρι χαμηλά αν θυμάμαι , και το κορμί πραγματικά μεταεφηβικο , το στήθος της υπέροχο αγέρωχο και ωραίες ροζουλι ρογιτσες , λίγο πιο στρογγυλοπρόσωπη από τις φωτογραφίες .

Ένα πανέμορφο κοριτσάκι , ύψος περίπου στο 174 κάνει iqos , ρωτάει ευγενικά αν επιτρέπεται να το κάνει , και γενικά ήταν πρόθυμη να προσφέρει κάτι ις υπηρεσίες της ….

Έσκασε στην πένα τακούνια σεξυ εσώρουχα , μακριές κάλτσες , τουλάχιστον εντυπωσιακή παρουσία .

Αλλά μπήκε μέσα στο σπίτι με μια αρνητική διάθεση , που έστω και δικαιολογημένη εμένα με
Ξενέρωσε λιγάκι , δεν την κατηγορώ είναι ένα πλάσμα 18 χρόνων ….

Στο σεξ ακολουθεί συμμετέχει τραβάει σεντονακια , κάνει πιπουλες , δαχντθλο δεν αφήνει , αφήνει κάποιους ωραίες ανασουλες με ωραίους μορφασμούς , δεν σε αφήνει με
Κάποιο παράπονο και ούτε μπορώ να τις προσυναψω κάτι αρνητικό αλλά δυστυχώς δεν είχαμε χημεία , οφείλεται στο χάσμα των γενεών ;

Είμαστε 2 αντίθετες αντιλήψεις ;

Ετερώνυμοι χαρακτήρες ;

Δεν ξέρω αλλά το αποτέλεσμα είναι ότι εγώ παρότι είχε ένα απίστευτο πακέτο , και σίγουρα δικαιολογεί την τιμή ( ξαναλέω πιπίνι πραγματικό ) εγώ δεν πέρασα όμορφα , αν και το προσπάθησα αρκετά .

Ισως το γεγονός ότι ήταν ένας δυναμικός χαρακτήρας να με ξένισε ;

Ίσως να ήταν πολύ διαχυτική ;

Δνε ξερω …

Θα το ξανακάνω μιας και τέτοια
Μπουμπούκια σπανίζουν , ίσως και την ξαναδώ κιόλας μην λέω μαλακιες γιατί και ομορφούλα ήταν και προσπάθησε και καλή συμμετοχή .

Τέλος γενική παρατήρηση , το να εισια εσκορτ προϋποθέτει και την ανάλογη συμπεριφορά , εισια κοριτσάκι σίγουρα δεν εισια κυρία αλλα ο χαβαλές και οι εξυπνάδες πρέπει να έρχονται αφότου γνωριστείς με τον άλλον και πεις 2 κουβέντες γιατί στην αρχή μπορούν τόσο να διευρύνουν την αμηχανία ή και να χειροτερέψουν ένα ήδη αρνητικό κλίμα .

Δεν ήταν ο αυτοσκοπός σου , αλλά όταν στην συνέχεια βάζεις έναν κόφτη που είναι δικαίωμα σου , μετά σε ενοχλεί το ένα , μετά το άλλο μετά στην σπάει εσένα κάτι όλα αυτά συνοθυλευτικά εμένα μου γαμησαν την ψυχολογία .

Χρόνος παραμονής 50 λεπτά καθαρά .

Το γραφείο απίστευτο αν και θα γράψω ξεχωριστή κριτική , πριν να κλείσω το ραντεβού μιλήσαμε για το τι ακριβώς θέλω , πως το θέλω , ποια το προσφέρει γενικά η κυρία Βαλεντίνα μου αφιέρωσε χρόνο και ενέργεια με γνώμονα να περάσω καλά και γι αυτό την ευχαριστώ , ιδιαίτερα για την Ευγενία της , την αμεσότητα αλλά και το έξτρα mile που έκανε για να περάσω καλά !

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 20, 2026
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
170€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Κακή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
tsontopoulos
Γλομπεάρχης
108
Πόντοι:
36.900
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 n.smirni76, hornyasfuck, piko και 16 άλλα μέλη

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Ιανουαρίου, 2026
Γέλασα με τον τίτλο!
review reaction 1 xan4625, hornyasfuck, mysterious και 1 ακόμα μέλος
20 Ιανουαρίου, 2026
Eντελως ψευτικη κριτικη .Ειναι απο τις κλασικες που ερχονται αμεσως μετα απο μια αληθινη αρνητικη.
review reaction 1 hornyasfuck
20 Ιανουαρίου, 2026
@Nik450
Για να καταλάβω εσύ την βλέπεις για θετική την κριτική αυτήν ;

Έλεος δηλαδή πριν να πούμε την μαλακια μας ας αφιερώσουμε 5 λεπτά να διαβάσουμε όλη την κριτική .

Δεν έχω πρόβλημα να γράψεις μαλακια , αλλά τουλάχιστον διάβασε την ολόκληρη .

Ποτέ να διαβάσεις τουλάχιστον 5 κριτικές γενικά για να δεις αν γράφω παπαριες ή όχι .

Και στην τελική αν νομίζεις ότι γραφω κάποια ανακρίβεια σε προτρέπω να το αναφέρεις .

Δεν έχω πρόβλημα με την μαλακια , με την κακεντρέχεια combo με ηλιθιότητα όμως έχω …
21 Ιανουαρίου, 2026
περιμενω απαντηση γραφειου με ποπκορν οπως ο michael jackson στο thriller
22 Ιανουαρίου, 2026
Μάλιστα... Καί τὰ πᾶς καλά μὲ τὴ MAVIE τοῦ ἄλλου γραφείου γιά τὴν ἴδια συμπεριφορά; ΥΓ: "μετεφηβικό"
review reaction 1 tsontopoulos
26 Ιανουαρίου, 2026
Τι είναι το Iqos ρε παιδιά; Πείτε μου κι εμένα να καταλάβω, που είμαι από χωριό...
review reaction 3 hornyasfuck
27 Ιανουαρίου, 2026
@piston43

Iqos σημαίνει ότι κάνει ακροβατικά τρελά στο κρεβάτι , προέρχεται από το όνομα μιας τανας το 95 που είχε έρθει από το τσίρκο nikulin

https://gr.iqos.com/el
review reaction 3 hornyasfuck, BigMountain
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7