Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 2 10
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Με όρεξη να γευτώ κάτι σε ανατολικό μπλόκ, έπεσε το μάτι μου πάνω στην Μαρίνα και είπα να πάρω τις υπηρεσίες της. Τηλέφωνο στα κορίτσια του Your και ραντεβουδάκι σε δικό μου χώρο.

Σκάει λοιπόν το κόρίτσι στον χώρο μου. Όμορφη παρουσία με ωραία πόδια και κωλάρα. Ωραίο ντύσιμο με παντελόνι που τόνιζε κωλάρα, βυζί μικρό και σίγουρα μερικά χρονάκια παραπάνω από τα αναγραφόμενα. Πάμε τώρα και στο πρόγραμμα.

Πρώτος γύρος με ωραία πίπα για να πάρουμε, η εμπειρία φάνηκε και πήρα μπρός και ξεκινήσαμε με cow οπου το κορίτσι ήταν αρκετά δυνατό. Η Μαρίνα ξέρει να γαμιέται και φαίνεται. Ύστερα ιεραποστολικό για λίγο ακόμα και τελείωμα στο σώμα για κλείσιμο πρώτου γύρου.

Γρήγορο φρεσκάρισμα και ελαφρύ social να περάσει η ώρα, τα Ελληνικά της άπταιστα και ήταν από τις λίγες φορές που μπόρεσα και μίλησα σαν άνθρωπος. Δεύτερος γύρος με λίγο μασαζάκι και πίπα να καυλώσουμε. Την γάμισα στα 4 οπου και ευχαριστήθηκα τη θέα από την κωλάρα της και συνεχίσαμε σταθερί μεχρο το τελικό χύσιμο για το κλείσιμο της βραδιάς.

Σε γενικές γραμμές με κάλυψε το πρόγραμμα της, πέρασα όμορφα και ίσως στο μέλλον να την ξαναπροτιμήσω.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Kinky_Savage_69
Προμότορας
66
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 hornyasfuck, mancunian1986, doc_lin και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Ιανουαρίου, 2026
Αυτή δουλευε ως μασατζου ψιλογυρολογος.... τελευταία νομίζω στην Λαγουμιτζή 23 μέχρι προ διετίας!!!! Μετριότητα στο σέρβις θυμάμαι!!!!
review reaction 1 review reaction 3 anestis_38, hornyasfuck
22 Ιανουαρίου, 2026
Καλημέρα! Εὐχαριστοῦμε γιά τὸ κασκαντεριλίκι
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2