Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.6 10 10
Γενική βαθμολογία

8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Συνάντηση προς το παρόν μια φορά στον Priamos όταν ήταν στο παλιό γραφείο. Αργεί 40 λεπτά, με έχει πιάσει μια ζοχάδα με το γραφείο γιατί τα 20 λεπτά γίνανε 30, τα 30 γίνανε 40 και πάνω που πάω να το ακυρώσω μου στέλνουν πως είναι από κάτω. Χτυπάει πόρτα, ανοίγω, βλέπω μια μπαρουτοκαπνισμένη 40άρα+, μπαίνει μέσα, μου λέει γεια σου μωρό μου, το δεξί της χέρι πιάνει πίσω από το κεφάλι μου και μου χώνει γλώσσα μέχρι τις αμυγδαλές.

Πριν καλά καλά καταλάβω τι έχει γίνει, βγάζει γλώσσα μου γλύφει από το λαιμό μέχρι τα χείλια, με κοιτάει με ένα ναζιάρικο ύφος και μου λέει "θέλεις να κάνουμε σεξ?"

Με τρέλα μωρό μου. Ξεκίνησαμε να πηδιόμαστε με τις γλώσσες, μετά την βάζω κάτω ανάποδα, κάνουμε ανάποδο 69 εγώ 130 κιλά, δε μάσησε, φοβερό μουνί καυλώνει έχει φουλ ζουμιά, σηκώνεται μου αρχίζει μια πάρα πολύ γρήγορη πίπα, στήνεται στα 4 την παίρνω μουνί δυνατά, παθαίνω κράμπα στιγμιαία, πόνος και καυλωμένη πούτσα ταυτόχρονα. Με ξαπλώνει κρεβάτι, πιάνει γκάζια πίπα εξαφανίζεται η κράμπα, πέτρα ο demole, καβαλάει η λυσσάρα, χύνω με τρέλα, βγάζω το Δούναβη, συρρικνώθηκαν οι μπάλες μου από το πολύ σπέρμα που κατέθεσα και με ακούει ο μισός όροφος.

Φεύγει το μωρό πάει μπανιαρίζεται, γυρνάει, εγώ σε ημιλιπόθυμη κατάσταση μετά τον οργασμό αυτόν. Έρχεται, social τίποτα κατευθείαν αρχίζει φασώματα, γλύφει λαιμό, ρώγα, στήθος, της λέω κάτσε ρε αγάπη να βρω ανάσες λίγο περίμενε. Μιλάμε 2 λεπτά, κοιτάει λαγνά, μιλάω εγώ, αρχίζει να γλύφει ρώγα. Κατεβαίνει πιάνει πούτσα, δεν το'χω με τίποτα, πιπώνει αλύπητα, γρήγορα δε σταματάει. Τον είχε τουλάχιστον 20 λεπτά πίπα, πήγαινα να τελειώσω αλλά δεν μου έβγαινε. Κουράζεται αλλά αντέχει, της λέω κάποια στιγμή μπορώ να σε πιάσω από το κεφάλι, εννοείται μου λέει. Και την πιάνω με τα δυο χέρια και της γαμάω το λάρυγγα για 5 λεπτά όπου τελειώνω μέσα της.

Εδώ μιλάμε για άλλη πίστα. Είναι μια τύπισσα σαν να βγήκε από video clip rock/metal band των 90s και να έχει μεγαλώσει αντίστοιχα. Άνετα την φαντάζεσαι για groupie σε τέτοια μπάντα ή σε παρέα με δική της Harley. Δεν είναι το πιτσιρίκι της ματαιότητας και των λάικ του Instagram. Δεν είναι για tik tok. Παίρνει την επιβεβαίωση της όχι από τον καθρέφτη της και από τα φίλτρα του κινητού της αλλά από την καύλα που προκαλεί στον παρτενέρ της. Είναι άλλη γενιά. Είναι μια hard core γκόμενα ουσίας που θα σε γαμήσει και θα γαμηθεί ωμά και τίμια. Και αυτό σπανίζει πλέον.

Συστήνεται αν ψάχνεις αυτό και όχι μια τύπισσα που θα την κοιτάς και θα χαζεύεις. Συστήνεται επίσης αν έχεις σοβαρές καύλες και ψάχνεις μια τύπισσα να γαμιέστε σερί μια ώρα - το'χει άνετα. Αν και δεν την έχω δοκιμάσει, θα την έπαιρνα άνετα για κάποιο role play ή κάποια πειράματα. Γενικά θέλει εξερεύνηση η ανωμαλία της.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
170€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν