Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.3 11 10
Call-Girls
108894
Γενική βαθμολογία
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Συνάντηση πριν 3 μήνες περίπου, όταν είχε κάνει ένα μικρής διάρκειας comeback από ότι μου είπε. Συνάντηση στο Madison. Η κοπέλα αργεί 45 λεπτά - το γραφείο να μου λέει πως έμπλεξε σε κίνηση και είναι δίπλα - δεν είναι τόσο δύσκολο να ανοίξει κανείς κινητό για να δει πως δεν υπάρχει πουθενά κίνηση δίπλα. Το γραφείο με θεώρησε βλάκα εκείνη τη μέρα. Η κοπέλα λοιπόν ήρθε και επιβεβαίωσε πως της είχαν δώσει ελάχιστο χρόνο από πολύ μακρινή απόσταση.
Ξενερωμένος λοιπόν και χωρίς ιδιαίτερο χρόνο μπροστά μου, μου έρχεται η κοπέλα στην πόρτα. Βλέπω ένα ζουμερό καυλάκι τσέπης με πανέμορφο πρόσωπο, δροσερή και χαμογελαστή. Μου φύγαν όλα. Μου συστήνεται με άλλο όνομα, της λέω "μα Αμυγδαλιά? Ποιος Θεούλης σε τρόλλαρε έτσι?" γελάμε φασωνόμαστε λίγο, πιάνει καυλωμένη πούτσα μου λέει "κάτσε έχω καύλες να κάνω μπάνιο". Κάνει μπάνιο, μιλάμε. Είναι ωραίο τυπάκι. Κοντούλα με φυσικές βυζάρες, μέτριο δέρμα, ωραίο πρόσωπο και χαρακτηριστικά, ωραίο ζουμερό κώλο, ζουμερή μουνάρα, μπουτάκια όμορφα, σφιχτά τόσο όσο, τα τατού της μια χαρά. Κλασικό Ελληνικό σώμα χωρίς όμως να έχει ξεφύγει. Ότι πρέπει, όπως μου αρέσει. Πεντακάθαρη, σαν amateur ταλεντάκι με προοπτικές.
Μιλάμε, φασωνόμαστε, πάμε προς GFE, χουφτώματα, πίπα, γλύψιμο, υγρά καύλα το μωρό, μου τον έχει κάνει πέτρα, γαμιόμαστε, χύνουμε μια χαρά όλα. Με το που χύνουμε μου λέει θέλω κι άλλο να χύσω, της λέω δε μπορώ αμέσως δεύτερη φορά (είμαι και λίγο κωλόγρια), τη γλύφω, παίζει τη μουνάρα της, πλατς πλατς τα ποτάμια, τη ξαναγλύφω, σταματάω, χύνει η καύλα στο κρεβάτι δεύτερη φορά. Αλλάζει το πρόσωπο της. Χαλαρώνουμε, μιλάμε, έχω περάσει το χρόνο μου. Βαράνε τηλέφωνα έχω αργήσει, το μωρό έχει ανοίξει το τζακούζι και μπαίνει μέσα να χαλαρώσει. Και την αφήνω αναγκαστικά έτσι και φεύγω.
Πέρασα πολύ ωραία και φεύγω νιώθοντας πως την επόμενη θα περάσω καλύτερα.
Της δίνω ραντεβού για την επόμενη φορά για δίωρο και τζακούζι.
Και εξαφανίστηκε από το γραφείο γαμώ το Μέρφι και το νόμο του.
Αμυγδαλιά, "αν είσαι η μοναδική μου αγάπη πάρε τηλέφωνο, άσε μήνυμα".
Ξενερωμένος λοιπόν και χωρίς ιδιαίτερο χρόνο μπροστά μου, μου έρχεται η κοπέλα στην πόρτα. Βλέπω ένα ζουμερό καυλάκι τσέπης με πανέμορφο πρόσωπο, δροσερή και χαμογελαστή. Μου φύγαν όλα. Μου συστήνεται με άλλο όνομα, της λέω "μα Αμυγδαλιά? Ποιος Θεούλης σε τρόλλαρε έτσι?" γελάμε φασωνόμαστε λίγο, πιάνει καυλωμένη πούτσα μου λέει "κάτσε έχω καύλες να κάνω μπάνιο". Κάνει μπάνιο, μιλάμε. Είναι ωραίο τυπάκι. Κοντούλα με φυσικές βυζάρες, μέτριο δέρμα, ωραίο πρόσωπο και χαρακτηριστικά, ωραίο ζουμερό κώλο, ζουμερή μουνάρα, μπουτάκια όμορφα, σφιχτά τόσο όσο, τα τατού της μια χαρά. Κλασικό Ελληνικό σώμα χωρίς όμως να έχει ξεφύγει. Ότι πρέπει, όπως μου αρέσει. Πεντακάθαρη, σαν amateur ταλεντάκι με προοπτικές.
Μιλάμε, φασωνόμαστε, πάμε προς GFE, χουφτώματα, πίπα, γλύψιμο, υγρά καύλα το μωρό, μου τον έχει κάνει πέτρα, γαμιόμαστε, χύνουμε μια χαρά όλα. Με το που χύνουμε μου λέει θέλω κι άλλο να χύσω, της λέω δε μπορώ αμέσως δεύτερη φορά (είμαι και λίγο κωλόγρια), τη γλύφω, παίζει τη μουνάρα της, πλατς πλατς τα ποτάμια, τη ξαναγλύφω, σταματάω, χύνει η καύλα στο κρεβάτι δεύτερη φορά. Αλλάζει το πρόσωπο της. Χαλαρώνουμε, μιλάμε, έχω περάσει το χρόνο μου. Βαράνε τηλέφωνα έχω αργήσει, το μωρό έχει ανοίξει το τζακούζι και μπαίνει μέσα να χαλαρώσει. Και την αφήνω αναγκαστικά έτσι και φεύγω.
Πέρασα πολύ ωραία και φεύγω νιώθοντας πως την επόμενη θα περάσω καλύτερα.
Της δίνω ραντεβού για την επόμενη φορά για δίωρο και τζακούζι.
Και εξαφανίστηκε από το γραφείο γαμώ το Μέρφι και το νόμο του.
Αμυγδαλιά, "αν είσαι η μοναδική μου αγάπη πάρε τηλέφωνο, άσε μήνυμα".
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
170€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Κακή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Ιανουαρίου, 2026
σοκολατάκια δεν της πήρες;
Α-Ω
20 Ιανουαρίου, 2026
Δεν δουλευει πια στο γραφειο! Ξερει καποιος αν δουλευει σε αλλο γραφειο ή σαν ανεξαρτητη?
Johnny87
20 Ιανουαρίου, 2026
Η κοπελα εχει σταματησει.
GetYouBarbara
21 Ιανουαρίου, 2026
Θα βρήκε άλλη ΜΟΝΑΔΙΚΗ αγάπη
piko
22 Ιουνίου, 2026
αχ ιδια εμπειρια εχω. το κοριτσι ειναι φοβερο και η φιλη της ηταν φοβερη μια που εμαθα οτι λεγετε ολγα. πανεμορφες και οι 2
ΗΓ
ΗΛΙΑΣ ΓΕΡΟΣ
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5