Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.5 4 10
Call-Girls
19048
Γενική βαθμολογία
9.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
10.0
Εμφάνιση (σώμα)
10.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Συναντηση σε ξενοδοχειο στα ΝΠ. Εμφανιση καταπληκτικη σαν να σε συνοδευε σε δεξιωση ! Εκπληκτικη ομορφια, σωμα μοντελου, γυμνασμενη οσο πρεπει, εξαιρετικο μικρο πεταχτο κωλαρακι, στηθος πλαστικο πολυ καλη υφη χωρις υπερβολες στο μεγεθος, υψος 1.75 χωρις τακουνια κι φοβερο μακρυ μαυρο μαλλι. Περιποιημενη και καθαρη, δοτικη , φοβερη αποδοση οταν ηταν απο πανω και εχυσε με γκυφομουνι στο πεντακαθαρο μουνακι της. Το καλυτερο εσκορτ που εχω συναντησει οσον αφορα στην εμφανιση, τοπ-5 στην αποδοση στο σεξ ! Ξερει να σε φτιαχνει, ξερει να χαιδευει και να σε ξεσηκωνει, εξαιρετικη και στο social με αψογα αγγλικα ! Θα την ξαναδω αμεσα !
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
christosfly
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Ιανουαρίου, 2026
Είναι όντως τόσο δυνατή; ??
ΛΣ
Λου Σιεν
20 Ιανουαρίου, 2026
Την εχω 2 φορές. Συμφωνώ με τα 10άρια σε σώμα και πρόσωπο, αλλά τουλάχιστον σ' εμένα έβαζε κόφτες. Χωρίς τους κόφτες θα ήταν τέλεια για να τη βλέπω συνέχεια χωρίς υπερβολές. Είναι κρίμα τέτοιο κορμί να μην μπορείς να το γλύψεις παντού. Μη εκείνο και μη το άλλο πολύ ξενερωτικά. Ειδικά αυτή η απίστετη κωλοτρυπίδα. Να ξέρετε είναι τουλάχιστον για 2ωρο και χύνει με το δυνατό γαμήσι. Να θες να τη σκίσεις και να γευτείς τα υγρά της.
G
geo21k
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2