Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.7 13 10
Call-Girls
58814
Γενική βαθμολογία
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
8.0
Επικοινωνία
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Περιμένοντας την Sonya στο ξενοδοχείο κ την ώρα που χτύπησε την πόρτα στον Zeppelin 106,7 έπαιζε το κομμάτι που έβαλα σαν τίτλο της κριτικής , που περιγράφει σχεδόν την ώρα που πέρασα μαζί της .
Πρώτη εντύπωση. ... Ψιλή κοπέλα , γεροδεμένη θα την χαρακτήριζα με καλη δουλειά στο στήθος .
Στο πρόσωπο είδα αποκλίσεις . Υπάρχουν διαφορές , πιο στενόμακρο πρόσωπο , όχι τόσο εντυπωσιακή . Μια καθημερινή κοπέλα ,που λόγω γερής κατασκευής δεν περνάει απαρατήρητη . .
Επικοινωνιακή , τα απολύτως απαραίτητα ,λίγο αυστηρό ύφος θα έλεγα .
Κάνει το μπανάκι της κ από εκεί κ πέρα .....
Διάθεση ,καθαρό δεκάρι , επαγγελματίας 100,%,που έρχεται να ικανοποιήσει τον πελάτη .
Ένας μόνο αστερίσκος ,σε εισαγωγικά , τα χαμηλόφωνα κ μονότονα βογγητά διαρκείας ,που μπορεί κάποιους να ενοχλήσουν . Η κασέτα που λέμε .
Κατά τα άλλα , η κοπέλα τα δίνει όλα . Δεν με άφησε να πάρω ανάσα .
Πάνω κάτω κ πλαγίως , γλωσσόφιλα με το κιλό , αγκαλιές , γλείψιμο nonstop, περίμενα ότι θα περάσω καλά βέβαια , αλλά πέρασα καλύτερα . .
Δύο τρεις φορές πήγα να πάρω μερικές ανάσες ,να πιω λίγο νερό , χαμπάρι η Sonya .
Επαγγελματίας όπως προανέφερα στο έπακρον , σίγουρα κ μπόλικη προσποίηση αλλά εμένα που είμαι και κάποιας ηλικίας με έφτασε στα όρια .
Καμία βιασύνη , έφυγε ακριβώς στην ώρα της , με το που έκλεισε η πόρτα πίσω της ένιωσα μια ανακούφιση .
Gfe κατάσταση ,αλλά χωρίς κανένα διάλειμμα ενδιάμεσα , δεν είπαμε τίποτα σχεδόν , μόνο συστάσεις στην αρχή κ αποχαιρετισμός στο τέλος .
Μια αξιόλογη και αξιόπιστη επιλογή , δεν είναι τυχαίο οι πολλές καλές κριτικές που έχει ..
Μπήκε εξαιρετικά ο χρόνος για μένα με δύο εξαιρετικά ραντεβού με Mavie κ Sonya , από Φεβρουάριο πάλι .
Thank you goodnight and i love all. :hi:
Πρώτη εντύπωση. ... Ψιλή κοπέλα , γεροδεμένη θα την χαρακτήριζα με καλη δουλειά στο στήθος .
Στο πρόσωπο είδα αποκλίσεις . Υπάρχουν διαφορές , πιο στενόμακρο πρόσωπο , όχι τόσο εντυπωσιακή . Μια καθημερινή κοπέλα ,που λόγω γερής κατασκευής δεν περνάει απαρατήρητη . .
Επικοινωνιακή , τα απολύτως απαραίτητα ,λίγο αυστηρό ύφος θα έλεγα .
Κάνει το μπανάκι της κ από εκεί κ πέρα .....
Διάθεση ,καθαρό δεκάρι , επαγγελματίας 100,%,που έρχεται να ικανοποιήσει τον πελάτη .
Ένας μόνο αστερίσκος ,σε εισαγωγικά , τα χαμηλόφωνα κ μονότονα βογγητά διαρκείας ,που μπορεί κάποιους να ενοχλήσουν . Η κασέτα που λέμε .
Κατά τα άλλα , η κοπέλα τα δίνει όλα . Δεν με άφησε να πάρω ανάσα .
Πάνω κάτω κ πλαγίως , γλωσσόφιλα με το κιλό , αγκαλιές , γλείψιμο nonstop, περίμενα ότι θα περάσω καλά βέβαια , αλλά πέρασα καλύτερα . .
Δύο τρεις φορές πήγα να πάρω μερικές ανάσες ,να πιω λίγο νερό , χαμπάρι η Sonya .
Επαγγελματίας όπως προανέφερα στο έπακρον , σίγουρα κ μπόλικη προσποίηση αλλά εμένα που είμαι και κάποιας ηλικίας με έφτασε στα όρια .
Καμία βιασύνη , έφυγε ακριβώς στην ώρα της , με το που έκλεισε η πόρτα πίσω της ένιωσα μια ανακούφιση .
Gfe κατάσταση ,αλλά χωρίς κανένα διάλειμμα ενδιάμεσα , δεν είπαμε τίποτα σχεδόν , μόνο συστάσεις στην αρχή κ αποχαιρετισμός στο τέλος .
Μια αξιόλογη και αξιόπιστη επιλογή , δεν είναι τυχαίο οι πολλές καλές κριτικές που έχει ..
Μπήκε εξαιρετικά ο χρόνος για μένα με δύο εξαιρετικά ραντεβού με Mavie κ Sonya , από Φεβρουάριο πάλι .
Thank you goodnight and i love all. :hi:
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
170€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2

Είναι καλή , φιλότιμη πολύ ίσως στο πρόσωπο αν δεν είναι βαμμένη να ξαφνιαστείς στην αρχή. Αλλά είναι η κοπέλα των φωτογραφιών .