Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 9 10
Call-Girls
62414
Γενική βαθμολογία
6.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
6.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Διαβάζοντας τα σχόλια είχα μερικές αμφιβολίες να την ξανά κλείσω έχοντας ήδη βρεθεί μια φορά μαζί της
Εμένα δεν με απογοήτευσε καθόλου θα έλεγα…ήρθε στον χώρο μου μπήκε μέσα με χαμόγελο μου έδωσε ένα πεταχτό φηλι και καθήσαμε, ήπιαμε τα ποτά μας συζητήσαμε για τη μέρα μας και μετὰ ξεκινήσαμε σιγά σιγά….. θα θα έλεγα ότι είναι και λυσσασμένη που θα σε πεθάνει στο κομμάτι του σεξ… ποιο πολύ θα έλεγα ότι είναι ένα μικρό κορίτσι που περιμένει τα το κάνεις ότι θες και να το εκμεταλλευτείς. Περισσότερα δε θα πω αλλά θεωρώ ότι είναι μια από της καλές επιλογές για να πάρεις μια κοπέλα και να ξεχάσεις για μερικές ώρες
Εμένα δεν με απογοήτευσε καθόλου θα έλεγα…ήρθε στον χώρο μου μπήκε μέσα με χαμόγελο μου έδωσε ένα πεταχτό φηλι και καθήσαμε, ήπιαμε τα ποτά μας συζητήσαμε για τη μέρα μας και μετὰ ξεκινήσαμε σιγά σιγά….. θα θα έλεγα ότι είναι και λυσσασμένη που θα σε πεθάνει στο κομμάτι του σεξ… ποιο πολύ θα έλεγα ότι είναι ένα μικρό κορίτσι που περιμένει τα το κάνεις ότι θες και να το εκμεταλλευτείς. Περισσότερα δε θα πω αλλά θεωρώ ότι είναι μια από της καλές επιλογές για να πάρεις μια κοπέλα και να ξεχάσεις για μερικές ώρες
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο μου
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα