Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 53 10
Call-Girls 230416
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Συναντηση πριν μερικες εβδομαδες, Ανηκω στο ερασιτεχνικο αγωνιστικο κομματι του ειδους και δεν καιγομαι και τοσο για την τελεια αποδοση και απο τις δυο πλευρες.
Συνεννοηση με γραφειο ευκολη γρηγορη και ξεκαθαρη. Ηρθε στην ωρα της και απο κει και περα ολα καλα.
Η κοπελα ειναι ομορφη, ευγενικη, κοβει φατσες και αναλογα πραττει. Ομορφο προσωπο αλλα απλο. Οπως η κορη του γειτονα πχ.
Δεν ημουν πολυ απαιτητικος αφου ειμαι πιο πολυ στην αγκαλιτσα φαση αυτην την περιοδο αλλα οταν ηρθε η κοπελα ηθελα περισσοτερο να ξαπλωσουμε και να την παρω αγκαλια, παρα να την "σκισω".
Καμμια φορα θες και λιγο πιο ησυχα πραγματα. Να χαιδεψεις ενα νεαρο κορμι να το ζουληξεις να το νοιωσεις καλυτερα.
Η κοπελα εβγαλε τα ρουχα της και ξαπλωσε διπλα μου. Φιλια δεν θελω αλλα δωσαμε κατι πεταχτα χωρις γλωσσα.
Αφου ηρθε μονο του το πραγμα η κοπελα πηρε πρωτοβουλια και ξεκινησε μια ωραια χαλαρωτικη πιπα περασε προφυλακτικο καθισε πανω μου και με αργες κινησεις αρχισε να γαμιεται απο μονη της ανταλλασοντας φιλια αγκαλιες και χαδια. Ε λιγο πριν το τελος αναψα περισσοτερο και την εβαλα στα 4 οπου τελικα την γαμισα με λιγο παραπανω βια και πληρη εισοδο οπου βογγαγε για λιγο και καταθεση στ κωλομερια της.

Δεν ηθελα κατι αλλο. Μια χαμηλων τονων συναντηση ηθελα και αυτο πηρα.

Η κοπελα αξιζει και αν της φερθεις ωραια χαλαρωνει και αυτη. Στηνεται ωραια στα 4, εχει καυλιαρικο κορμι, ωραια επιδερμιδα και θα ελεγα καλος χαρακτηρας. Ισως να της το εβγαλα εγω, μπορει να ειναι ετσι απο μονη της.

Εφυγε 5 λεπτα πριν το κλεισιμο ωρας.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
200€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών