Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 10 10
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Η συνάντηση κανονιστηκε ευκολα με 3 Sms με το πάντα εξυπηρετικό γραφείο . Η κοπέλα εφτασε και 10λεπτα νωρίτερα για το οποιό ενημερώθηκα . Η κοπέλα εφτασε με μαυρο παντελόνι , μαυρο τοπ και παλτο μαυρο . Χαμογελαστή και ευχάριστη κανει πολυ καλη εντύπωση απο την αρχή.

Απο εμφάνιση εγω βρήκα την κοπέλα πολύ ομορφη ιδιαιτερα την αντιθεση μαυρο μαλλι και γκριζομπλε ματι. Κορμι γύρω στο 1,65 γυμνασμενο, μοντελε με κώλο ποιημα και δουλεμενο φουλ αλλα και πλαστικό βυζο που θα μπορούσε να ήταν καλύτερος. Εχει και καποια τατου. Ηλικία αρκετα χρονια μεγαλύτερη απο το αναγραφόμενο αλλα ουτε που θα το καταλάβει κανεις καθως δείχνει αρκετα νεώτερη.

Στο σοσιαλ τα καταφερνει μια χαρα παρα τα σχετικα μετρια αγγλικά της καθώς είναι ευγενικη και χαμογελαστη και ευχαριστη . Δηλωσε κατοικος Πετρούπολης με καλλιτεχνικές ανυσηχίες αλλα και σχέδιο για την επαγγελματικη ζωη της το οποίο όμως δεν μου είπε . Σχετικα καινούρια στη χώρα μας για δουλειά σκοπευει να κατσει κανα μηνα τουλάχιστον. Εχει και μια φιλεναδα σε νησι του Αργοσαρωνικού που μαλλον την ¨εφερε¨ στην δουλειά.

Στον αγώνα όλα καλα. Φιλαει με γλώσσα , δεχεται περιποιήση και ανταποκρίνετε πλήρως ενω το στοματικό της είναι σε καλό επίπεδο . Στο σεξ εβαλε τζελ λόγο μεγεθούς . Δειχνει προτίμηση να είναι απο πάνω οπου του δίνει να καταλαβαίνει. Γενικά γουστάρει γρήγορο ρυθμό και σφυροκόπημα και δεν ειχαμε μα και μου . Και στους 2 γύρους το τέλος ήρθε με ωραίο CIM .

Συνοψίζοντας η Darina ειναι μια σχετικα καινούρια παρουσία στο γραφειο που μπορεί ευκολα να καλύψει της ανάγκες του μέσου πελάτη ακόμα και σε πολύωρο ραντεβού. Οπλο της η εμφανιση , και η τίμιες υπηρεσείες. Τωρα αν γίνει και λίγο πιο αυθόρμητη, λίγο πιο παιχνιδιάρα και λίγο πιο ανετη και ακολουθησει στα χναρια της φιλεναδας της θα αδειάσει πολλα πορτοφόλια.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 17, 2026
Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο μου
Κόστος
370€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή