Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.7 13 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 58588
Γενική βαθμολογία

9.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Η κοπελα προσθεσε στο προγραμμα της BDSΜ, μασαζ προστατη και sex toys, οποτε την εκλεισα αμεσως γιατι απο τις φωτογραφιες μου αρεσε πολυ και ειχα διαβασει καλα πραγματα, να ειναι καλα οι συναγωνιστες.
Χτυπαει η πορτα και πραγματι η κοπελα ειναι οπως ελπιζεις και καλυτερη. Ψηλη με σφιχτο σωμα και πολυ ομορφο προσωπο.
Να τονισω οτι τηρηθηκε το dress code που ζητησα, ειχε μια τσαντουλα με τις γοβες που με καυλωνουν.
Εκανε μπανακι και αρχισε με στριπ και μετα ηρθε και τριβονταν πανω μου. Ηταν παρα πολυ καλη σε αυτο!
Μετα με ρωτησε τι εχω στο μυαλο μου και αρχισαμε, ποδολαγνεια με τις γοβες στην αρχη, μετα την εβαλα να γλειψει αρχιδια, κωλο δεν γλειφει ουτε με εξτρα δηλωσε δυστυχως, η γλωσσα της παντως κανει θαυματα!
Το μουνακι της ειναι κλειστου τυπου πανεμορφο, επαιζε με αυτο και εγω με εμενα σε καποια φαση και μου το εφερε στα μουτρα και στα ισια αλλα και στα 4 και μου ειπε: κανε οτι θελεις.
Της ειπα να βαλει δαχτυλακι σε εμενα μετα και το εκανε πολυ καλα.
Υστερα της ζητησα να ανεβει ορθια στο κρεβατι και να με πατησει με τις ποδαρες να τις γλειψω, μιλαμε για νουμερο 40-40,5 πολυ καλοσχηματισμενες και πεντακαθαρες, εκει εχυσα...
Ειχαμε χρονο αλλα δεν γουσταρα δευτερο γυρο οποτε εκανε ενα ωραιο χαλαρο μασαζ και μετα φυγαμε.
Παρα πολυ καλη εμπειρια για τα γουστα μου, πανεμορφη κοπελα!
Καλες τσαρκες!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 13, 2026
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
210€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου