Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.3 37 10
Call-Girls
191536
Γενική βαθμολογία
8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
10.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Προς το γραφείο: αλλάξτε φωτογραφίες. Η κοπέλα είναι πολύ ομορφότερη live. Ίσως να φαίνεται υπερβολικό αυτό που λέω ίσως η καύλα της στιγμής αλλά εμένα έτσι μου φάνηκε. Τεσπά.
Incall ραντεβού. Υποδοχή με πολύ ωραίο σετ εσωρούχων. Ανταλλάξαμε λίγες κουβέντες για να φύγει η αρχική αμηχανία και πηγαίνω για ένα γρήγορο ντους. Βγαίνοντας με την πετσέτα σηκώνεται από το κρεβάτι και ξεκινά χαλαρά με φιλιά ενώ όσο περνούσε η ώρα δεν ξεκολλούσε από πάνω μου.
Ο πρώτος γύρος ήταν σύντομος αλλά παθιασμένος.
Ακολούθησε διάλειμμα με χαλαρή κουβέντα και καλό σόσιαλ. Τα αγγλικά της είναι σε ικανοποιητικό επίπεδο. Ο δεύτερος είχε ποικιλία στάσεων και πολύ ένταση κλείνοντας ιδανικά τη συνάντηση.
Σε όλη την διάρκεια δεν έδειξε καμία βιασύνη. Άλλο ένα συν.
Μια συνολικά εξαιρετική εμπειρία.
Incall ραντεβού. Υποδοχή με πολύ ωραίο σετ εσωρούχων. Ανταλλάξαμε λίγες κουβέντες για να φύγει η αρχική αμηχανία και πηγαίνω για ένα γρήγορο ντους. Βγαίνοντας με την πετσέτα σηκώνεται από το κρεβάτι και ξεκινά χαλαρά με φιλιά ενώ όσο περνούσε η ώρα δεν ξεκολλούσε από πάνω μου.
Ο πρώτος γύρος ήταν σύντομος αλλά παθιασμένος.
Ακολούθησε διάλειμμα με χαλαρή κουβέντα και καλό σόσιαλ. Τα αγγλικά της είναι σε ικανοποιητικό επίπεδο. Ο δεύτερος είχε ποικιλία στάσεων και πολύ ένταση κλείνοντας ιδανικά τη συνάντηση.
Σε όλη την διάρκεια δεν έδειξε καμία βιασύνη. Άλλο ένα συν.
Μια συνολικά εξαιρετική εμπειρία.
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
180€
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1

είχε περισσότερη δουλειά σε αυτό το τουρ.