Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 29 10
Call-Girls 129974
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Συνάντηση πριν κάνα μήνα με την Paris στο χώρο της. Συνεννόηση με το γραφείο κομπλέ, γρήγορα κλείστηκε το ραντεβού για νωρίς το βράδυ. Καταρχάς η κοπέλα είναι νταρντανομωρό, καμπύλες φοβερές αν είσαι λάτρης κιόλας αυτού του σωματότυπου. Στήθος τούμπανο επίσης. Υποδοχή με τα εσώρουχα μόνο, φιλί κατευθείαν και ωραία νάζια. Μπαίνω στο ντουζ που μου τον είχε κάνει ήδη κάγκελο, βγαίνω και ξεκινάμε κατευθείαν τα φιλιά και αρχίζω να γλείφω βυζάρες και το ωραίο της το μουνάκι. Παίζει να έγλυφα κάνα 15λεπτο σίγουρα μέχρι που τελείωσε έντονα. Μετά άρχισε πίπα αργή και αισθησιακή για κάνα 5λεπτο. Έβαλε τζελ κάμποσο η αλήθεια είναι, αλλά και πάλι η αίσθηση ήταν καλή. Από στάσεις κάναμε στα 4 όπου γουστάρει και μπατσάκια, από ένα σημείο μου ζήταγε μετά η ίδια, αυτή από πάνω και μετά στην άκρη του κρεβατιού αυτή με εμένα όρθιο και τα πόδια της στους ώμους μου. Πολύ καλή σε όλες, αρκετά ενεργή και με συνεχές eye contact. Κάπου στα 50 λεπτά τελείωσα φουλ ιδρωμένος όπου και έχυσα στα πατουσάκια της. Μετά γρήγορο ντουζάκι και ξάπλα στο κρεβάτι και αρκετή κουβέντα. Το επίπεδο αγγλικών της εξαιρετικό και στη συζήτηση άριστη, από τις λίγες βραζιλιάνες που μπορείς να το πεις αυτό. Χαιρετούρες στο τέλος και αλληλοφιλοφρονήσεις. Συνοπτικά, πέρασα πολύ καλά, εγώ είμαι και λάτρης των μεγάλων κώλων οπότε την καταβρήκα. Επίσης η κοπέλα σε κερδίζει με τους τρόπους της, σου βγάζει μια κομψότητα. Συμπεριφορά, επικοινωνία 10αρια, διάθεση και σώμα 9αρια

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 01, 1970
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή