Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.7 1 10
Γενική βαθμολογία

5.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

5.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

3.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Ευκολη και αμεση επικοινωνία με το γραφείο, και σε μισή ώρα ηταν στον χωρο μου
Η κοπελα ήταν ιδια όπως στις φωτογραφίες, τα χείλη ηταν λιγο φουσκωμένα (αλλα όχι αντιαισθητικά)
Γενικα καλη επικοινωνια στα αγγλικά, καθαρη και περιποιημένη

1ο φάουλ ξεχασε να φερει προφυλακτικά (αλλα ευτυχως είχα εγώ)
2ο φάουλ της λεω να κανει να στροφή (οπως ζητάω τις περισσότερες κοπέλες) και αρχίζει απο το πουθενα ένα μονόλογο οτι δεν ειναι μοντέλο & ότι αν δεν μου αρέσει να φυγει και να μου στείλουν άλλη
Οσο το σκέφτομαι, καταλήγω ότι απλα έψαχνε αφορμη να φύγει, δεν την εβλεπα και πολυ ορεξάτη απο την αρχή. Έπρεπε να την ειχα διώξει, τέλος πάντων

Αφου ηρέμησε, ξεκίνησε με φιλία, προσπαθησα και για γλώσσα αλλα δεν ανταποκρίθηκε
Κάποια φιλία σε λαιμο & σώμα, αλλα στον αέρα/ψεύτικα, και κατέβηκε για στοματικό
Καλή αίσθηση λόγο των φουσκωμένων χειλιών, αλλά καμία περιποίηση στις μπάλες, ουτε deepthoat
Περιποιήθηκα κι εγω το καθαρό γατάκι της και συνέχεια με cowgirl οπου ολοκληρώθηκε ο 1ος γύρος
Γενικά ήταν αρκετα στενή, χρειάστηκε και λιπαντικό (ευτυχως ειχα εγώ)

Αρκετο σοσιαλ στο ενδιάμεσο, ενω καθόταν σκεπασμένη στο κρεβάτι
Πάλι μια γρήγορη και μέτρια πίπα, και μετα στα 4 για αρκετή ώρα, στην αρχη με κάποιες ψευτικες κραυγές, μετά βαρεμαρα
Συνεχεια με διαφορες στασεις όπου παλι εγώ εκανα την δουλειά, καποια μικρα διαλειμματα ενδιάμεσα καθώς δεν βολεύονταν και cowgirl προς το τέλος
Στο ενδιάμεσο που την έγλυψα παλι, πηρε το κινητο και απάνταγε μηνύματα, καμία συγκέντωση στο ραντεβού
Και καποια στιγμή (ενώ ειχαμε ακομα αρκετο χρόνο) με ρωτάει με ύφος: θα τελειώσεις επιτέλους; και με ξενερώνει τελείως
την ρωταω αν ειναι κουρασμενη και λέει εχεις 45 λεπτά σερί και δεν τελειώνεις (εντωμεταξύ σχεδον ολη την δουλεια την εκανα εγώ)
Αντε να τελειώνουμε λεω, το βλέμμα της ηταν σαν "τελειωνε μλκ να φύγω, βαριέμαι"
την εβαλα να χαϊδεύει τα μπαλάκια κι εγω τον επαιξα μεχρι να τελειώσω

Γενικά πολυ περίεργη φάση, σχεδον σε όλο το ραντεβου έδειχνε μια να βαριέται μια κουρασμένη
Δεν θα την ξανασυναντούσα, λογο της συμπεριφοράς/διάθεσης
Είναι κρίμα γιατι απο εμφάνιση είναι μια χαρά

Εντωμεταξύ αν ειναι όντως τοσο κουρασμένη, δεν την βλέπω να βγαζει την βδομάδα (σωματικά)

ΥΓ: Σε εμφάνιση & επικοινωνία θα έβαζα 8+ αλλα δεν με αφηνει το συστημα

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 13, 2026
Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
250€
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά γραφείου