Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.3 92 10
Γενική βαθμολογία

9.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

10.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Γενικα βλεπω οτι εχει παρα πολλες κριτικες αλλα με εξυνε να γραψω οποτε here we go.

Οταν εστειλα δεν ειχα πολλες ελπιδες. Διαβαζα οτι ειναι παρα πολυ δυσκολο να απαντησει και ακομα πιο δυσκολο να την κλεισεις.

Και οντως απανταγε με λιγο αποτομα μηνυματα και στο τελος απλα μου εγραψε ωρα και μερος - σε φαση εκει μπορω και αν θες - και δεν το πολυ σκεφτηκα και ειπα ναι.

Να χασω λεω ευκαιρια ενω διαβαζω τετοιες κριτικες? Στην χειροτερη απλα να μην τα βρουμε.

Ομως πραγματι θα πω και γω μετα απο τοσους αλλους, οτι μιλαμε για ELITE TIER εσκορτ.

Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Ο σωμα και παρα πολυ ομορφη, γενικα ενα καθαρο 10αρι στην εμφανιση.

δεν θα γραψω κατι για υπηρεσιες υπαρχουν αλλοι που τα λενε παρακατω. Θα πω οτι ειναι απο τις πιο εξυπνες και ευφυείς κοπελες και πως εχει μαθει να διαβασει τον απεναντι της και να κανει αυτα που θες χωρις να τα ζητας σαν χαζος, πχ απο τα κομοδινα ρωσιδακια που σερβιρουν σαν μοντελα.

2 γυροι την περασαμε μελι, ωραιο σεξ με την καβλιαρα γκομενα που ολοι θα θελαμε να ειχαμε, χωρις μα και μου και χωρις παραπονα. Πραγματικα δεν εκανε τιποτα που να μην ανεβαζε το στροφομετρο και την υδονη.

Θα την ξαναδω σιγουρα καποια στιγμη, και μετανιωνω που αργησα τοσο πολυ να την κλεισω.

Το 180αρι ειναι ακριβο αλλα συκριτικα συγκριτικαμε αλλα που εχω δωσει, θα πω οτι ηταν VFM κι ολας.

Ολοι μα ολοι οι εσκορτακιδες που θελουν να λενε οτι εχουν σοβαρες εμπειριες, πρεπει να περασουν απο την Τζινα τουλαχιστον μια φορα.

Αυτα απο μενα, καλη χρονια και καλα γαμησια φιλτατοι

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 10, 2026
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
180€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
HughHefner
Ανώτατος
60
Πόντοι:
12.675
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 riding, mancunian1986, THV και 23 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Ιανουαρίου, 2026
Πιο πιθανό είναι να πέσει η δεξιά, παρά να κλείσει κάποιος ραντεβού με τη συγκεκριμένη.
review reaction 3 review reaction 1 piko, ChillGuy, xan4625 και 1 ακόμα μέλος
14 Ιανουαρίου, 2026
ποσω χρόνων είναι φίλε μου?
14 Ιανουαρίου, 2026
την κοβω απο 28 μεχρι 30 να ειναι αλλα πραγματικα μην σε νοιαζει αυτο φιλε... ειναι δυναμιτης
14 Ιανουαρίου, 2026
Αδερφέ, με τέτοια τύχη που έκλεισες συνάντηση με Τζινα, πας κατευθείαν για Τζόκερ…
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4