Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.3 37 10
Call-Girls 193569
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Είναι η δευτερη φορά που την παίρνω, και θα είναι και η τελευταία. Πριν πω γιατί, να ξεκαθαρίσω ότι την προτείνω χωρίς δεύτερη σκέψη για κάποιον που θα την πάρει για πρώτη φορά. Απλά για να δει αυτόν τον κώλο, είτε όρθια είτε στα 4, να κοιτάει ψηλά, τουρλωτός, να σε προσκαλεί να την σκίσεις. Και όντως την πρώτη φορά, όπως είχα γράψει σε παλαιότερη κριτική, δεν μπόρεσα να κρατηθώ όταν την πήρα στα 4, ούτε για 2 λεπτά…Κυριολεκτικά έχυσα και έχυνα και την πήδαγα σε έξαλλη κατάσταση, με σκαμπίλια στην κωλαρα της, με μουγκρίσματα…με αυτή να τραβάει τα σεντόνια…δίλεπτο μεν ανεπίληπτο δε…
Αυτά πριν ένα χρόνο…Φέτος τα Χριστούγεννα η εμπειρία κάτω του μετρίου…Ναι ο κωλος είναι εκεί αγέρωχος, το ίδιο και το υπόλοιπο εμφανισιακά κομμάτι..
Όμως, για σκαμπίλισμα ούτε λόγος…πονάει λέει…η συμπεριφορά ψεύτικη και να φαίνεται…πήγαμε από το «χύνω» στο δίλεπτο στο χύσιμο μετά από μισάωρο και αφού πήρα και rimming, και πραγματικά το προσπάθησα….για το γαμωτο! Δεύτερος γύρος φυσικά δεν είχε νόημα.
Στα 5O μου ζητάω κάτι πολύ καλύτερο …

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 29, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
250€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Νέο Μέλος
40
Πόντοι:
5.190
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 THV, james034, Kadom και 19 άλλα μέλη

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Ιανουαρίου, 2026
Δυστυχώς τύπε όπως τα λες είναι και εμένα με έκοψε στα κωλοσκάμπιλα εξαρχής, και ούτε καν το έκανα δυνατά να πεις πως την πόνεσα.
Κατά τα άλλα της αναγνωρίζω ότι κάνει πολύ καλό γλυψαρχίδι, κάτι που είναι γενικά δυσεύρετο και είναι αρκετά συμπαθητικό τυπάκι.
Και εγώ έχυσα μια φορά και τέρμα. Γενικότερα οι πουτάνες σε σχέση με πριν κάποια χρόνια έχουν γίνει μυγιάγγιχτες και ζητάνε εξταδάκια για το κάθετι.
review reaction 1 hornyasfuck
14 Ιανουαρίου, 2026
Επιβεβαιωνεις τα γραφόμενα μου και σχόλια συναγωνιστή...ευχαριστούμε και να αναφέρουμε επισκεψη για 30 λεπτά και γειά σας οποίος θέλει πείραμα και να δει κωλο
review reaction 1 hornyasfuck, HoneyVoskos
14 Ιανουαρίου, 2026
Απλά είναι όπως τα λες!
Αν ξαναέγραφα κριτική, ο τίτλος θα ήταν
"Τελικά μας έμεινε ο κώλος και τίποτα άλλο"
Έτσι!
review reaction 3 review reaction 1 hornyasfuck, andronikos3
15 Ιανουαρίου, 2026
Συγνώμη εάν είναι λάθος η ερώτηση μου, αλλά με ποια έξτρα έφτασε η 250/Ω?
15 Ιανουαρίου, 2026
250=180+50(rimming)+20(CIM)
18 Ιανουαρίου, 2026
Απόλυτα σωστή και αντικειμενική κριτική κόντρα στο κλίμα γενικευμενης ευφορίας (έως ενθουσιασμού)για την συγκεκριμένη κοπελλα.
Ναι ξέρω χρωστάω κριτική όπως και πολλες ακομη...
Θα το κάνω σύντομα απλα γιατί οφείλω.
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6