Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 8 10
Γενική βαθμολογία

4.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

4.0
Επικοινωνία

6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

3.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Ανοίγω την πόρτα και μένω με το στόμα ανοικτό, βλέποντας έναν απίστευτο μούναρο στο κατώφλι, μεσ’ την τρελή χαρά να λικνίζεται στο ρυθμό της μουσικής που έπαιζαν τα ηχεία..
Μου σκάει ένα γλωσσόφιλο ενώ συνεχίζει να χορεύει περνώντας προς τα μέσα και το πρώτο που σκέφτηκα ήταν «τώρα γίναμε»!!
Φορούσε ένα μαύρο φορεματάκι αν θυμάμαι καλά, χωρίς σουτιέν με τους τεράστιους βυζους να στέκουν στην θέση τους αφού ήταν τεχνητοι.
Πριν ακόμα κάτσει βγάζει από την τσάντα της δυο πακέτα τσιγάρα, το ένα μισό και το άλλο σφραγισμένο κοιτάζοντας τριγύρω για τασάκι...
Να πω ότι έχω χρόνια που έκοψα το κάπνισμα και με ενοχλεί απίστευτα ο καπνός του τσιγάρου στο χώρο και στα ρούχα μου.
Της το είπα με τρόπο και με τα καλά αγγλικά που ξέρει και πολύ νάζι μου απάντησε πως είναι φανατική καπνίστρια.
Χρειάστηκα 15λεπτα να το λύσω κάνοντας την ακόμα πιο χαρούμενη, χωρίς να ακουμπήσει το πακέτο μέχρι να φύγει….
Με το που κατέβασε το φόρεμα και φάνηκαν οι σκληρές βυζάρες έκανα μακροβούτι διαρκείας, ενώ αυτή στη συνεχεία ξεκίνησε πίπα για σεμινάριο, ρίχνοντας μου ματιές και κάνοντας με να σκεφτώ ότι χαλάλι η παραφωνία στο πρόσωπο της με τα πρησμένα χείλη.
Φτάσαμε στο κρεβάτι με πολλά γλωσσόφιλα οπού ξεκίνησα με την σειρά μου να την γλείφω, ακούγοντας σε κάνα πεντάλεπτο το λυτρωτικό fuck me now please… γιατι και εγώ δεν άντεχα να περιμένω!
Αρχή με έμενα από πάνω να μπαινοβγαίνω δυο τρεις φορές και πριν ανεβάσω στροφές αρχίζει να βάζει κόφτες βάζοντας χέρια, σπρώχνοντας με τα πόδια και αλλά τέτοια κουλά…. στα τέσσερα ακόμα χειρότερα οπού με κούραζε πολύ ο τρόπος που στηνόταν.
Το τραγελαφικό της υπόθεσης ήταν κάποια στιγμή, οταν πήρε το χέρι μου και το έβαλε στο λαιμό της που έσφιγγε δυνατά, περιμένοντας να σφίξω και εγώ το χέρι μου… κάτι που ποτέ δεν έγινε αφού οι Kinky φαντασιώσεις μου περιορίζονται σε κάνα κωλοσκάμπιλο άντε και λίγο μαλλιοτράβηγμα με τρόπο που να μην προκαλούν πόνο.
Τελείωμα με πίπα αφού έτσι περνούσα καλύτερα.... καλό cim χωρίς να πάει στο νιπτήρα….
Δεύτερος γύρος ξανά τα ίδια με έμενα να δίνω κανονική μάχη για να γαμησω και να καταφέρω να χύσω, αυτή τη φορά στο λάστιχο.
Ακριβό το ραντεβού και καλά να πάθω αφού παραβίασα τον κανόνα όχι πολλές ώρες με γκόμενες που δεν ξέρεις… επιπλέον πληρώθηκε και το cim με κατάποση.
Την περασμένη άνοιξη η συνάντηση και το γραφείο άψογο όπως πάντα!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό