Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 8 10
Call-Girls 33823
Γενική βαθμολογία

7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Συνάντηση με την Dasha πριν από κανέναν μήνα που είχε εμφανιστεί με άλλες φωτογραφίες και σε άλλο πρακτορείο αλλά δεν βρίσκω το προφίλ. Ηταν μία περίοδος που δεν υπήρχαν πολλές επιλογές και επειδή με την κοπέλα είχα να πάω 4-5 χρόνια (είναι πολλά χρόνια στο κουρμπέτι), είπα δεν γαμιέται.
Ραντεβού σε χοτέλι στα Νότια και με το που άνοιξα την πόρτα με θυμήθηκε και άρχισε τα γλωσσόφιλα. Μιλάει Ελληνικά άψογα καθώς πρέπει να είναι στην Ελλάδα καμιά 10αρία χρόνια.
Είναι κοντούλα, πολύ λεπτή - στα όρια του σκίνι - με φτιαγμένα βυζιά 3αρια. 'Εχει ακόμα ακμή στο πρόσωπο, όπως πριν χρόνια και σίγουρα θα το έλεγες σκυλέ το πρόσωπο.
'Αρχισε να μου λέει ότι την είχε σπιτώσει κάποιος τα τελευταία 2 χρόνια, αλλά τον βαρέθηκε και σηκώθηκε και έφυγε. Πάνω που ξεκινήσαμε το μπαλαμούτιασμα, χτύπησε το τηλέφωνο, μου το κόβει και μου λέει συγνώμη είναι ο γιος μου - 5 χρονών - και πρέπει να το σηκώσω. Και το σηκώνει με κάμερα !!! Πάλι καλά που είχε γυρισμένο το τηλέφωνο μόνο στον εαυτό της.
Anyway, δεν ξενέρωσα, γαμηθήκαμε κανα 20 λεπτο, ευχαριστούμε πολύ γειά σας. Συμμετέχει στο σέξ, αλλά μετά από τόσα χιλιόμετρα, αρκετά μηχανικά μερικές στάσεις. ...
Να αναφέρω ότι παλιά έδινα και κώλο, τώρα μου είπε όχι.
Καλή χρονιά και καλά γαμήσια !

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 10, 2025
Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν: